FLIR E53 het instapmodel voor geavanceerde warmtebeeldcamera's

  • Posted on
  • By Warmtebeeldcamera.nl / Installatietotaal.nl
  • 0
FLIR E53 het instapmodel voor geavanceerde warmtebeeldcamera's

FLIR Systems heeft de FLIR e53 warmtebeeldcamera aangekondigd. Dit model is een instapmodel voor de Exx-Series maar biedt dezelfde heldere beeldkwaliteit en meetnauwkeurigheid en veel van de andere krachtige functies van de hogere modellen uit de Exx-serie.

De FLIR E53 is het instapmodel van de Exx-Series. Deze serie bevat geavanceerde warmtebeeldcamera's voor elektrische, mechanische en bouwtechnische toepassingen. De E53 brengt deze geavanceerde warmtebeeldtechnologie binnen handbereik voor nog meer professionals en aannemers die de camera's gebruiken om hot spots en gebreken in gebouwen te detecteren voordat deze tot dure reparaties leiden.

De FLIR E53 is o.a. voorzien van een helder 4-inch touchscreen met een kijkhoek van 160 graden. Net als dit het geval is bij de andere modellen uit de Exx-Series, is de MSX-technologie van FLIR van de E53 aanzienlijk verbeterd. De camera heeft een robuust en waterbestendig ontwerp gekregen, waardoor deze kan worden ingezet in de zware werkomstandigheden waarmee technici en aannemers elke dag te maken krijgen. De veelzijdige en gebruiksvriendelijke interface biedt nuttige functies als 1-Touch Level/Span, waarmee gebruikers het contract van het doel direct kunnen verbeteren door het scherm aan te raken. Met de verbeterde Wi-Fi- en METERLiNK®-connectiviteit en aanpasbare werkmappen is archiveren nu bovendien eenvoudiger dan ooit, net als het genereren van rapporten. 

Dit product in onze webshop: FLIR E53

Bekijk de complete serie: FLIR Exx Series 

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published