Stap 1: Basis
SENSOR PARTNERS BV cours de base thermographie d'une journée
€435,00 Sans les taxes
€526,35 Taxes incluses
19-00015

Notre cours de base d'une journée est effectué une fois par mois dans notre centre de formation à Drunen (Pays-Bays). C'est un résumé de la cours de 5 jours niveau 1, dans lequel les points principaux de la thermographie est traités.

Description du produit

Cours thermographie de base - 1 jour

Notre cours de base d'une journée est effectué une fois par mois dans notre centre de formation à Drunen (Pays-Bays). C'est un résumé de la cours de 5 jours niveau 1, dans lequel les points principaux de la thermographie est traités. Le participant reçoit une manière générale par laquelle on sait comment mesurer correctement et où chercher lors de l'inspection d'un caméra thermographie.


Inscrivez-vous maintenant pour le cours sur l'une des dates indiquées. Vous recevrez votre confirmation d'inscription de vos participation et toutes les informations nécessaires pour le cours.

Localisation du centre de formation:

Sensor B.V.
James Wattlaan 15
5151 DP
Drunen (Nederland)

Cliquez ici pour les directions de votre emplacement

Product reviews

Ajouter un avis

Product reviews (7)

Raoul P. Pascaud 08-07-2021 09:05

Trainer, hr. Roy Gubbels,gepassioneerd over onderwerp, Warmtebeeldcamera (FLIR). Cursus / seminar goed te volgen, doch heel veel informatie in korte tijd.
Het heeft even de tijd nodig, om "in te dalen". Verder helemaal perfect en dank voor geboden kans deze seminar bij te wonen.

Jos Jonker 07-07-2021 09:21

Goeie cursus, wel jammer om te merken dat er zoveel nodig is om een goeie thermische opname te maken. Goeie en boeiende trainer. Blij dat ik deze training heb gevolgd.

H. (Henk) M. van Vrouwerf 01-07-2021 15:57

Interessante informatie opgedaan. Wel ondervonden dat thermografie zeer complex is.
Al met al een prettige cursus waarbij ik zeker ook de locatie, en de catering niet mag vergeten!

maarten 18-07-2019 09:01

Prima cursus, zeker iets aan gehad om in de praktijk te kunnen brengen! Goede ontvangst en e.e.a. werd op een duidelijke manier uitgelegd. Ik ga nu zeker voor de vervolgcursus.

Ester Arons 11-04-2018 12:21

Zeer informatieve training, heel erg leerzaam.
Door het mixen van de groep elektrisch en bouw is het jammer dat er veel voorbeelden niet echt voor elektrisch toe te passen zijn.
Heeft een hoop duidelijk gemaakt maar ook juist veel vragen gegeven.
De kennis van de trainer was top en hoe de cursus gegeven werd zeer leuk.
Wel is duidelijk geworden dat je met een dag training eigenlijk nog niets weet en we hopen dit meer duidelijk te krijgen in het werken ermee.

A. Leijtens 24-07-2017 09:05

Erg leerzame training. Zowel theoretisch als praktijk komt aan de orde. Het fijne is de kleine groep waardoor er ook individuele aandacht is en alle vragen gesteld kunnen worden. Alles word geregeld voor de dag zoals de heerlijke koffie en lunch. Komt toch wel iets meer kijken bij het maken van een goede infrarood foto. Deze training zeer aan te raden. Eigenlijk is de 1 daagse training een must voor het werken met een infrarood warmte camera, vooral als het de eerste keer is.

Robbie 13-08-2014 13:23

Bijzonder leerzame dag, theorie afgewisseld met praktijk. Goed verzorgd. Sensor bedankt!