Nieuwe FLIR EST producten voor temperatuurscreening

Nieuwe FLIR EST producten voor temperatuurscreening

FLIR heeft twee nieuwe 'producten' gelanceerd voor temperatuurscreening. De UPGRADE AUTOSCREENING MODE en de SCREEN EST SOFTWARE. Beide zijn geen standalone warmtebeeldcamera's maar een upgrade en een software pakket.

FLIR Upgrade Autoscreening mode

Met deze upgrade van FLIR voor Exx en T5xx modellen worden personen automatisch gescreend op lichaamstemperatuur. Een functie welke standaard niet op deze modellen zit (wel handmatige screening). Het screening proces wordt hierdoor geautomatiseerd waardoor er geen handelingen nodig zijn van de operator. De temperatuurscreening word zo versneld, vereenvoudigd en is AVG verantwoord.

GESCHIKTE WARMTEBEELDCAMERA'S

E53E75E85E95T530T540, T560, T840T860

Meer weten over de FLIR Upgrade Autoscreening mode

FLIR Screen-EST ™ Software

FLIR Screen-EST ™ is desktopsoftware voor het uitvoeren van efficiënte en nauwkeurige temperatuurmetingen op drukke locaties. Om deze software te gebruiken is een FLIR warmtebeeldcamera nodig met dual stream optie. Het voordeel van het gebruik van desktop software zijn uitgebreidere instelmogelijkheden. Zo kunnen bijvoorbeeld eigen meldingen worden ingesteld. Daarnaast kan de software automatisch een gezicht herkennen waardoor hij de temperatuur altijd in het puntje van het oog, de traanbuis, meet voor de meest betrouwbare screening. 

Meer weten over de FLIR Screen-EST Software?

Wij helpen graag met een oplossing voor temperatuurscreening.

Direct meer weten naar aanleiding van dit bericht? Bel 0416 - 369473 of mail naar [email protected]

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.