NIEUW
FLIR FLIR Upgrade Autoscreening mode FLIR FLIR Upgrade Autoscreening mode

FLIR

FLIR Upgrade Autoscreening mode

€368,00 Excl. btw
€445,28 Incl. btw
T850112

Upgrade je Exx- of T5xx warmtebeeldcamera met de FLIR upgrade Autoscreening mode. Hiermee automatiseer je het screening proces en zijn er minder handelingen van de operator nodig.

Niet op voorraad
Tussen 2 en 5 werkdagen

Productomschrijving

FLIR Upgrade Autoscreening Mode voor het automatiseren van temperatuurscreening

Met deze upgrade van FLIR voor Exx en T5xx modellen worden personen automatisch gescreend op lichaamstemperatuur. Een functie welke standaard niet op deze modellen zit. Het screening proces wordt hierdoor geautomatiseerd waardoor er minder handelingen nodig zijn van de operator. De temperatuurscreening word zo versneld en vereenvoudigd.

Voordelen van de Autoscreen mode

  • Voert automatische screening uit zonder tussenkomst van een operator
  • Begeleidt het screenen van het object met afbeeldingen en tekst
  • Meldingen geven de persoon een groene of een rode melding. 
  • Operator is alleen nodig om de initiële temperatuurbasislijn in te stellen
  • Voert automatische gemiddelde meting uit bij elke nieuwe screening, wat zorgt voor nauwkeurige metingen gedurende de dag

Werking van de Autoscreen mode

De persoon ziet op een beeldscherm onderstaande beelden. De screeningcamera geeft aan of de persoon goed gepositioneerd staat voor de camera. Indien dit niet het geval is wordt dit op het beeldscherm aangegeven middels pijlen. Wanneer de persoon correct staat verschijnt een groen kader en wordt de meting automatisch gestart. 

Vervolgens toont het beeldscherm de persoon het resultaat van de meting. De wordt vergeleken met de gemiddelde correcte metingen eerder door deze camera uitgevoerd. Zo ontstaat automatisch een betrouwbaar gemiddelde waarop de screeningcamera zijn metingen baseert. 

Geschikte warmtebeeldcamera's

E53, E75, E85, E95, T530, T540, T560, T840, T860

Product reviews

Je beoordeling toevoegen

Product reviews (0)