Vervangen door FLIR E86
FLIR E85 Warmtebeeldcamera FLIR E85 Warmtebeeldcamera FLIR E85 Warmtebeeldcamera FLIR E85 Warmtebeeldcamera FLIR E85 Warmtebeeldcamera FLIR E85 Warmtebeeldcamera FLIR E85 Warmtebeeldcamera

FLIR

E85 Warmtebeeldcamera

€8.899,00 Excl. btw
€10.767,79 Incl. btw
100-0052

De FLIR E85 is een nieuwe toevoeging aan de FLIR Exx-Series. Geheel opnieuw ontworpen voor optimaal gebruik, verbeterde resolutie en gevoeligheid. Je kunt kiezen met welke lens of lenzen je deze camera geleverd wil hebben.

Niet op voorraad
Niet meer leverbaar

Productomschrijving

Vervangen door FLIR E86


FLIR E85 - Geavanceerde warmtebeeldcamera

De FLIR E75, E85 en E95 thermografie camera's bieden een superieure resolutie en prestaties die nodig zijn om snel hot spots te identificeren en potentiële gebreken in elektrotechnische installaties of gebouwen te ontdekken. De maximale resolutie van 161.472 pixels en een groter contrastrijker LCD touchscreen, een laserafstandsmeter voor oppervlakte meting en het beter automatisch scherpstellen van de camera maakt de Exx-Serie het de gebruiker makkelijker dan ooit problemen op te sporen. Met deze zeer intuïtieve en robuuste Exx warmtebeeldcamera's worden kostbare shutdowns en of energieverliezen voorkomen door regelmatig preventief onderhoud te plegen of door inspectie uit te voeren voordat het te laat is. 

Highlights

 • Hoge IR resolutie (320x240 tot 464x348 pixels)
 • Verbeterde NETD gevoeligheid van <0,03°C
 • Superieure warmtebeelden op een 4” touchscreen
 • Verbeterd responsive helderder touchscreen
 • Laser afstandsmeting en oppervlakte meting
 • Nieuwe geavanceerde autofocus door laser
 • Onze beste MSX®-beeldverbetering
 • Alarmmeldingen vocht en isolatie
 • Radiometrische video opname op SD kaart
 • Af fabriek te kiezen (verwisselbare) lenzen
 • Filter voor hoge temperaturen tot 1500°C
 • Compatibel met FLIR Tools, Tools + en de nieuwe FLIR Studio rapportagesoftware
 
Warmtebeeldcamera's uit de FLIR Exx-serie zijn uitermate geschikt voor zowel de inspectie van gebouwen als aan elektrotechnische installaties en industriële applicaties. De warmtebeeldcamera's zijn uitgevoerd met functies als isolatie- en dauwpunt alarm, isotherm functie en auto hot/cold spot detectie. Deze warmtebeeldcamera's zijn speciaal ontwikkeld voor preventief onderhoud aan elektrotechnische installaties en gebouwendiagnostiek zoals HVAC, het opsporen van problemen bij verwarming- en koudetechniek, luchtstroming, luchtvochtigheid, vocht, isolatie en het detecteren van koudebruggen.

 

Intelligente verwisselbare lenzen, laserautofocus, hogere resoluties en een groter, helderder touchscreen

FLIR heeft de nieuwe generatie Exx-serie warmtebeeldcamera's opnieuw vorm gegeven. Deze bieden nu de beste prestaties, resolutie en gevoeligheid van alle pistool greep handheld warmtebeeldcamera's. Met de nieuwe FLIR Exx kunnen professionele gebruikers efficiënter problemen oplossen, eenvoudiger gedetailleerde rapporten opstellen, en beelden en metingen sneller delen. Naast een fantastisch ergonomisch design zit de nieuwe Exx-serie boordevol functies die het leven van een elektricien of aannemer een stuk eenvoudiger maken.
 

De opnieuw ontworpen Exx-serie met Wi-Fi is voorzien van intelligente verwisselbare lenzen, laserautofocusmodi en een functie voor oppervlaktemetingen. Verder is de gepatenteerde MSX®-beeldtechnologie van FLIR verbeterd en zijn de toestellen uitgerust met een groter, levendiger touchscreen van 4 inch. Deze onderscheidende kenmerken plus de verhoogde gevoeligheid en native resolutie helpen professionals bij het identificeren van hot spots of gebreken in gebouwen voordat mogelijke problemen tot dure reparaties leiden.De nieuwe FLIR Exx-serie heeft een sterk verbeterd beeldBij het opnieuw ontwerpen van de Exx-serie heeft FLIR een nieuwe reeks compacte, intelligente verwisselbare lenzen ontwikkeld die automatisch door de camera worden herkend en gekalibreerd, waardoor handmatige kalibratie overbodig is geworden. De Exx-serie beschikt nu eveneens over een functie voor afstandsmetingen met een laser. Hiermee is een nauwkeurige autofocus mogelijk, wat een betere temperatuurmeting mogelijk maakt. Ook worden op de FLIR E85- en E95-modellen de gegevens voor oppervlaktemetingen op het scherm in m2 of ft2 weergegeven. Daarnaast bieden de FLIR E85- en E95-modellen hogere thermische detectorresoluties van maximaal 464x348 (161.472 pixels) en worden er temperaturen tot 1500 graden Celsius gemeten.

De FLIR E75, E85 en E95 zijn, in combinatie met FLIR Tools™, de eerste Exx-camera's met UltraMax®, het ingebouwde proces van FLIR voor een superresolutie, waarmee de effectieve resolutie vier keer zo hoog wordt (tot 645.888 pixels) en de thermische gevoeligheid met tot wel 50 procent wordt verbeterd. Bovendien is de MSX-technologie van FLIR op alle modellen aanzienlijk verbeterd. Er wordt nu gebruikgemaakt van een beeldcamera van 5 megapixel, voor een verbeterde helderheid en leesbaarheid. In combinatie met een 33 procent helderder display, dat ook nog eens 30 procent groter is dan op eerdere Exx-modellen, zorgen deze verbeteringen voor levendigere, gedetailleerdere warmtebeelden.

De camera's uit de Exx-serie zijn daarnaast voorzien van een robuust, waterbestendig ontwerp en een krasbestendig Dragontrail™-dekglas op een optisch verlijmd PCAP-touchscreen (Projected Capacitive). De vereenvoudigde gebruikersinterface maakt een snellere, intuïtievere bediening mogelijk. Met de verbeterde Wi-Fi-, Bluetooth- en Meterlink®-connectiviteit is archiveren nu bovendien eenvoudiger dan ooit, net als het genereren van rapporten.

 

Wat wordt er geleverd

De FLIR Exx-serie wordt compleet geleverd in robuuste transport koffer met alle benodigde accesoires en FLIR Tools software.
 
 • Robuuste FLIR koffer
 • FLIR Infrarood camera met lens
 • Batterij (2 stuks)
 • Batterij lader met power supply
 • Front Lens en bescherming
 • Bandjes (hand en pols)
 • Draagriem
 • Lens Cap
 • Lens doekje
 • 15 W3 A Power Supply
 • Geprint documentatie
 • 8GB SD Kaart
 • Torx schroevendraaier
 • Kabels (USB 2.0A naar USB Type-C, USB Type-C naar HDMI, USB Type-C naar USB Type-C)
 
 Nauwkeurig scherpstellen

Autofocus met behulp van de laser voor directe scherpstelling. Ook bij beweging en in minder contrastrijke omgeving stelt de warmtebeeldcamera scherp.

Helder beeld vanuit iedere hoek

Helder 4" LCD touchscreen met een 160° kijkhoek

 
Groot temperatuurbereik

De Exx-serie camera's zijn leverbaar met een groot temperatuurbereik (-20°C tot 120°C, 0°C tot 650°C, en 300°C tot 1500°C)

Vernieuwd interface en navigatie

Het capacitieve touchscreen, de buttons en de eenvoudige menu structuur maakt de Exx-serie eenvoudig bedienbaar met één hand.

 
Superieur MSX functie

De gepatenteerde MSX® technologie is nu nog beter dankzij een re-design waardoor de visuele en de infrarood foto nog dichter bij elkaar komen.

2-10 jaar garantie

FLIR geeft u de beste garantie voor het toestel (2 jaar) en de detector (10 jaar).Specificaties

100-0052
384 x 288
< 0.03°C @ 30°C
-20°C tot 120°C, 0°C tot 650°C, 300°C tot 1200°C
7.5 – 14.0 µm
30 hz
+/- 2°C of +/- 2% van meting
Continu, one-shot laser distance meter (LDM), one-shot contrast, handmatig

Product reviews

Je beoordeling toevoegen

Product reviews (0)

Gerelateerde producten