Bij Warmtebeeldcamera.nl werken we volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij zijn gewoon bereikbaar en alle bestellingen worden verzonden volgens onze normale voorwaarden.

Koorts Corona Screening

Corona Screening / Koortsmeting

Het Corona Virus (Covid-19) is het nieuws van de dag. Wereldwijd zorgt het Corona virus voor veel besmettingen en problemen. Het virus is verspreid vanuit een foodmarkt in het Chinese Wuhan. Ook in Nederland zijn er besmettingen. Mensen uit worden gevraagd zoveel mogelijk van uit thuis te werken en sociale contacten te mijden. 

Is er iets wat we kunnen doen als warmtebeeldcamera specialist? Ja! Met onze speciale (Corona) Koorts Screening oplossing kan een groot aantal mensen (personeel, reizigers, bezoekers) snel en betrouwbaar gescreend worden op koorts, zonder dat hiervoor contact nodig is. FLIR heeft jarenlange ervaring op het gebied van verhoogde lichaamstemperatuur meting bij o.a. SARS en Ebola en nu voor Covid-19. Hierdoor weten we hoe we correct en betrouwbaar moeten meten om zo een echte veiligheid te creëren.

Helaas is niet elke thermische camera geschikt voor deze toepassing. Het verkrijgen van bruikbare gegevens vereist een adequate thermische resolutie, stabiliteit en meetnauwkeurigheid, evenals de juiste voorbereidings- en scanmethodologie.

Voor meer informatie bel ons direct op +31(0)6 455 229 29 of op +31(0)416 - 369473 of stuur een e-mail naar [email protected]

FLIR A400
Prijs op aanvraag
Niet beoordeeld
FLIR A700
Prijs op aanvraag
Niet beoordeeld