Betaalmethoden

warmtebeeldcamera.nl werkt samen met Mollie om uw betaling veilig, eenvoudig en snel te voltooien in een vertrouwde betaalomgeving. Wij bieden u de volgende betaalmethodes:

iDEAL
Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Creditcard
 (Visa, MasterCard en Maestro)
U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

Overboeking
Ook wel bekend als overschrijving of bankoverschrijving, is een vertrouwde betaalmethode waarmee zowel door nationale als internationale klanten online betaald kan worden. Kiest u voor deze betaalmethode, dan ontvangt u automatisch van ons een factuur, waarvan u het bedrag via een reguliere bankoverschrijving voldoet. Omdat wij moeten wachten op uw betaling, zal de levering van uw bestelling meer tijd in beslag nemen dan via de betaalmethode iDeal of Creditcard.

PayPal
Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, u betaalt met uw e-mail adres en wachtwoord.

SOFORT Banking
U gebruikt met SOFORT uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling - sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving - direct kan worden verwerkt.

Bancontact/Mister Cash
Geen gedoe meer met bankkaarten of digipass. U betaalt op webshops met Bancontact via de Bancontact app.

Factuur
Bedrijven hebben bij ons de mogelijkheid om een bestelling met factuur te plaatsen. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een factuur. De betaling dient plaats te vinden vóór levering.

Klarna achteraf betalen
Met deze betaalmethode geven wij de betaling uit handen aan Klarna en regelt u de betaling met Klarna nadat u de levering heeft ontvangen. U betaald extra servicekosten voor deze betaalmethode.