Prijs op aanvraag

De FLIR A400 is een thermische slimme sensorcamera voor automatiseringsoplossingen en bewakingstoepassingen, waaronder o.a. verhoogde lichaamstemperatuurmeting.

Dit product wordt niet online verkocht op deze website. Wij verwijzen u door naar onze corporate website voor de FLIR A400
Niet op voorraad
Bel ons voor een offerte!

Productomschrijving

Warmtebeeldcamera in vaste opstelling FLIR A400

De FLIR A400 is een slimme thermische sensoroplossing voor industriële bewaking en screening van verhoogde huidtemperatuur. 

Wij adviseren u graag bij de juiste configuratie

De intelligente sensorcamera's van de A400 zijn geschikt voor een breed scala aan automatiseringsoplossingen voor complexe bewakingstoepassingen. Naast verhoogde huidtemperatuur (als aanvulling op andere screeningtools voor lichaamstemperatuur), het bewaken van kritieke infrastructuur, evenals het controleren van de productkwaliteit en vroege branddetectie.

De intelligente sensorconfiguratie omvat verschillende meetinstrumenten en alarmen en biedt tegelijkertijd de mogelijkheid van onmiddellijke berekening, waarbij de analyse nog steeds in de camera wordt uitgevoerd, zodat onmiddellijke resultaten beschikbaar zijn.

Met een breed scala aan lenzen, gemotoriseerde focusregeling en ongeëvenaarde connectiviteit, bieden de camera's uit de A400 ongekende prestaties en flexibiliteit. Dankzij de eenvoudige configuratie kunt u dit bewakingssysteem nauwkeurig aanpassen aan de eisen op het gebied van kwaliteit, productiviteit, onderhoud en beveiliging van uw bedrijf.

Versnel screening, Reduceer downtime, Verbeter product kwaliteitscontrole

FLEXIBELE MEETFUNCTIES MAAKT DE FLIR A400 GESCHIKT VOOR EEN BREED SCALA AAN APPLICATIES

Configureer meldingen en basistemperaturen naar eigen wens.

KRIJG UITGEBREIDE ANALYTISCHE GEGEVENS

Edge-analyse met functies zoals een polygoonfunctie (geavanceerd) helpt u bij het nemen van directe, weloverwogen beslissingen

HOGE KWALITEIT WARMTEBEELDEN

Uitzonderlijke beeldkwaliteit met maximaal 320 × 240 pixels en zeer hoge meetnauwkeurigheid (<±2°C)

Specificaties

320 × 240 pixels
Afhankelijk van lens
-20°C to 120°C (-4°F to 248°F), 0°C to 650°C (32°F to 1202°F), 300°C to 2000°C (572°F to 3632°F)
7.5 – 14 µm
30 Hz
Koortscreening +/- 0,3°C Algemeen gebruik +/- 2°C of +/- 2% van meting
One-shot contrast, motorized, and manual

Product reviews

Je beoordeling toevoegen

Product reviews (0)