FLIR

Vue™ Pro R 336

€4.105,00 Excl. btw
€4.967,05 Incl. btw

De nieuwe FLIR Vue Pro R geeft zowel drone operators en gecertificeerde thermografen de macht om nauwkeurige, niet-contact temperatuurmetingen te verzamelen van een luchtfoto perspectief.

Niet op voorraad
In bestelling bij leverancier

Productomschrijving

FLIR Vue™ Pro R 336

Radiometrische drone camera voor nauwkeurige airborne temperatuurmetingen

De nieuwe Vue Pro R van FLIR geeft zowel drone operators en gecertificeerde thermografen de macht om nauwkeurige, niet-contact temperatuurmetingen te verzamelen van een luchtfoto perspectief. Elk stilstaand beeld de Vue Pro R bespaart bevat accurate, gekalibreerde temperatuurgegevens ingebed in elke pixel, het toevoegen van nog meer waarde aan uw Suas activiteiten en diensten dan ooit.

Met behoud van dezelfde toonaangevende thermal imaging kwaliteit, interfaces, en het vermogen als de best verkochte Vue Pro, de Vue Pro R voegt volledig radiometrische gegevens verzamelen om te Suas toepassingen zo divers als de bouw en het dak inspecties, verificaties elektriciteitsnet, infrastructuur analyse, precisielandbouw en de openbare veiligheid.

radiometrie

De Vue Pro R is meer dan een warmtebeeldcamera - het vangt nauwkeurige, niet-contact temperatuurmetingen door een antenne perspectief en slaat beelden met gekalibreerde temperatuurgegevens ingebed in elke pixel.

On-Board Recording

Vue Pro R vangt regelmatig JPEG's en volledig radiometrische R-JPEG-bestanden die volledig kan worden geanalyseerd in FLIR Gereedschap thermografie analyse en rapportage software. Het registreert ook de 8-bit digitale video in MJPEG of H.264-formaat, en 14-bit TIFF's direct aan de camera, zodat u geen van uw gegevens zal verliezen aan signaalverlies. Beeldmateriaal wordt opgeslagen op de micro-SD-kaart en kan worden opgehaald rechtstreeks van de kaart of door de stekker van de camera in een USB-kabel, waar uw computer zal het zien als een opslagapparaat.

MAVLink Integratie & Camera Control

Net als Vue Pro, Accessoirepoort verbinding Vue Pro R's geeft u toegang tot MAVLink commando camera controle over PWM-commando's, zodat u kleurenpaletten kunt selecteren, starten en stoppen met opnemen, of leiden tot in-flight e-zoom van de camera van je draadloze controller. Als MAVLink is ingeschakeld, twee camera controls beschikbaar zijn; zonder MAVLink kunt u maximaal vier camera controles.

Eenvoudig te configureren

Vue Pro R wordt geleverd met een ingebouwde, low-power Bluetooth-module, zodat u makkelijk uw camera met onze op maat iOS of Android-apps kunt configureren voordat u af te nemen. Change kleurenpaletten, stelt u uw beeldoptimalisatie functies, configureren uw PWM-ingangen, en beginnen met het opnemen van alle zonder sjouwen van een computer naar het veld.

Power & HDMI-video-module

Een optionele accessoire, de Macht / Video Module maakt Vue Pro R gemakkelijker te integreren dan ooit. De 10-pins mini-USB-aansluiting accepteert een veel breder bereik van de input power - 5-28 VDC - en biedt beveiliging tegen omgekeerde polariteit. Deze connector biedt nog steeds analoge video-uitgang en geeft u toegang tot on-board opslag van de camera als elk ander USB-apparaat.

De micro-HDMI-aansluiting voert HDMI-video, die compatibel is met digitale drone boordsystemen zoals DJI Lightbridge en 3DR Solo, het maken van volledig digitale downlink van thermische video een eitje is. Dit alles in een pakket dat is slechts 11 mm dik en weegt 15 gram.

The Power & HDMI-video-module is een accessoire en wordt apart verkocht.

toepassingen

Met dezelfde krachtige thermische Imaging Core gebruikt in de meest populaire camera's in de wereld, FLIR Vue Pro R brengt betaalbare, gekalibreerd radiometrie te drone operators, waardoor het perfect voor talloze toepassingen zoals:

  • dak inspecties
  • Power line inspecties
  • Substation inspecties
  • Celtoren inspecties
  • Zoek en Red
  • precisielandbouw
  • veiligheid
  • landmeetkundige

Deze camera is ook leverbaar in 30 Hz:
- FLIR VUE PRO R 336 6.8mm 30 Hz
- FLIR VUE PRO R 336 9mm 30 Hz
- FLIR VUE PRO R 336 13mm 30 Hz

Specificaties

19-00680
336×256
7.5 - 13.5 μm
+/-5°C or 5% of reading

Product reviews

Je beoordeling toevoegen

Product reviews (0)

Gerelateerde producten