FLIR

E76 warmtebeeldcamera

€7.899,00 Excl. btw
€9.557,79 Incl. btw
78513-1101

De FLIR E76 is een nieuwe toevoeging aan de FLIR Exx-Series. Geheel opnieuw ontworpen voor optimaal gebruik, verbeterde resolutie en gevoeligheid. Je kunt kiezen met welke lens of lenzen je deze camera geleverd wil hebben.

Niet op voorraad
In bestelling bij leverancier

Productomschrijving

FLIR E76 - Geavanceerde warmtebeeldcamera

De FLIR E76 is te leveren met een uitgebreide reeks verwisselbare AutoCal™ lenzen met verschillende gezichtsvelden, voor alles van groothoek dakinspecties tot telelens hoogspanning elektrische installaties uitgevoerd vanaf een veilige afstand. Een stapje hoger dan de FLIR E54, bevat de E76 een optioneel temperatuurbereik tot 1000°C, laser ondersteunde autofocus en 3 area's voor oppervlaktemeting. De thermische resolutie van 320×240 produceert scherpe levendige beelden die kunnen worden verbeterd met gepatenteerde FLIR MSX®-technologie voor extra details en perspectief. Met de handige 1-Touch Level/Span functie worden warmtebeelden nog makkelijker contrastrijk. De ingebouwde FLIR-inspectieroute voert vooraf geplande meetroutes uit om inspecteurs te helpen georganiseerd te blijven bij het inmeten van grote of meerdere locaties. 

Highlights

 • Hoge IR resolutie (320x240 pixels)
 • Verbeterde NETD gevoeligheid van <0,03°C 42°lens
 • Superieure warmtebeelden op een 4” touchscreen
 • Verbeterd responsive helderder touchscreen
 • Laser pointer met locator en afstandsmeting 
 • Nieuwe geavanceerde autofocus door laser
 • Onze beste MSX®-beeldverbetering
 • Alarmmeldingen vocht en isolatie
 • Radiometrische video opname op SD kaart
 • Af fabriek te kiezen (verwisselbare) lenzen
 • Compatibel met FLIR Tools, Tools + en de nieuwe FLIR Studio rapportagesoftware
 
Warmtebeeldcamera's uit de FLIR Exx-serie zijn uitermate geschikt voor zowel de inspectie van gebouwen als aan elektrotechnische installaties en industriële applicaties. De warmtebeeldcamera's zijn uitgevoerd met functies als isolatie- en dauwpunt alarm, isotherm functie en auto hot/cold spot detectie. Deze warmtebeeldcamera's zijn speciaal ontwikkeld voor preventief onderhoud aan elektrotechnische installaties en gebouwendiagnostiek zoals HVAC, het opsporen van problemen bij verwarming- en koudetechniek, luchtstroming, luchtvochtigheid, vocht, isolatie en het detecteren van koudebruggen.

Intelligente verwisselbare lenzen, laserautofocus, hogere resoluties en een groter, helderder touchscreen

FLIR heeft de nieuwe generatie Exx-serie warmtebeeldcamera's opnieuw vorm gegeven. Deze bieden nu de beste prestaties, resolutie en gevoeligheid van alle pistool greep handheld warmtebeeldcamera's. Met de nieuwe FLIR Exx kunnen professionele gebruikers efficiënter problemen oplossen, eenvoudiger gedetailleerde rapporten opstellen, en beelden en metingen sneller delen. Naast een fantastisch ergonomisch design zit de nieuwe Exx-serie boordevol functies die het leven van een elektricien of aannemer een stuk eenvoudiger maken.
 

De opnieuw ontworpen Exx-serie met Wi-Fi is voorzien van intelligente verwisselbare lenzen, laserautofocusmodi (vanaf E76) en een functie voor oppervlaktemetingen (vanaf E86). Verder is de gepatenteerde MSX®-beeldtechnologie van FLIR verbeterd en zijn de toestellen uitgerust met een groter, levendiger touchscreen van 4 inch. Deze onderscheidende kenmerken plus de verhoogde gevoeligheid en native resolutie helpen professionals bij het identificeren van hot spots of gebreken in gebouwen voordat mogelijke problemen tot dure reparaties leiden.

Bij het opnieuw ontwerpen van de Exx-serie heeft FLIR een nieuwe reeks compacte, intelligente verwisselbare lenzen ontwikkeld die automatisch door de camera worden herkend en gekalibreerd, waardoor handmatige kalibratie overbodig is geworden. De Exx-serie beschikt nu eveneens over een functie voor afstandsmetingen met een laser. Hiermee is een nauwkeurige autofocus mogelijk, wat een betere temperatuurmeting mogelijk maakt. Ook worden op de FLIR E86- en E96-modellen de gegevens voor oppervlaktemetingen op het scherm in m2 of ft2 weergegeven. Daarnaast bieden de FLIR E86- en E96-modellen hogere thermische detectorresoluties van maximaal 640x480 (307.200 pixels) en worden er temperaturen tot 1500 graden Celsius gemeten.

De FLIR E76, E86 en E96 zijn de eerste Exx-camera's met UltraMax®, het ingebouwde proces van FLIR voor een superresolutie, waarmee de effectieve resolutie vier keer zo hoog wordt (tot 645.888 pixels) en de thermische gevoeligheid met tot wel 50 procent wordt verbeterd. Bovendien is de MSX-technologie van FLIR op alle modellen aanzienlijk verbeterd. Er wordt nu gebruikgemaakt van een beeldcamera van 5 megapixel, voor een verbeterde helderheid en leesbaarheid. In combinatie met een 33 procent helderder display, dat ook nog eens 30 procent groter is dan op eerdere Exx-modellen, zorgen deze verbeteringen voor levendigere, gedetailleerdere warmtebeelden.

De camera's uit de Exx-serie zijn daarnaast voorzien van een robuust, waterbestendig ontwerp en een krasbestendig Dragontrail™-dekglas op een optisch verlijmd PCAP-touchscreen (Projected Capacitive). De vereenvoudigde gebruikersinterface maakt een snellere, intuïtievere bediening mogelijk. Met de verbeterde Wi-Fi-, Bluetooth- en Meterlink®-connectiviteit is archiveren nu bovendien eenvoudiger dan ooit, net als het genereren van rapporten.

 

Wat wordt er geleverd

De FLIR Exx-serie wordt compleet geleverd in robuuste transport koffer met alle benodigde accessoires.
 
 • Robuuste FLIR koffer
 • FLIR Infrarood camera met lens
 • Batterij (2 stuks)
 • Batterij lader met power supply
 • Front Lens en bescherming
 • Bandjes (hand en pols)
 • Draagriem
 • Lens Cap
 • Lens doekje
 • 15 W3 A Power Supply
 • Geprint documentatie
 • 8GB SD Kaart
 • Torx schroevendraaier
 • Kabels (USB 2.0A naar USB Type-C, USB Type-C naar HDMI, USB Type-C naar USB Type-C)
 Nauwkeurig scherpstellen

Handmatige focus voor de E54 en Autofocus met behulp van de laser voor directe scherpstelling vanaf de E76. Ook bij beweging en in minder contrastrijke omgeving stelt de warmtebeeldcamera scherp.

Helder beeld vanuit iedere hoek

Helder 4" LCD touchscreen met een 160° kijkhoek

 
Groot temperatuurbereik

De Exx-serie camera's zijn leverbaar met een groot temperatuurbereik (-20°C tot 120°C, 0°C tot 650°C, en 300°C tot 1500°C)

Vernieuwd interface en navigatie

Het capacitieve touchscreen, de buttons en de eenvoudige menu structuur maakt de Exx-serie eenvoudig bedienbaar met één hand.

 
Superieur MSX functie

De gepatenteerde MSX® technologie is nu nog beter dankzij een re-design waardoor de visuele en de infrarood foto nog dichter bij elkaar komen.

2-10 jaar garantie

FLIR geeft u de beste garantie voor het toestel (2 jaar) en de detector (10 jaar).


Specificaties

100-0542
320 x 240 (76,800 Pixels)
30 mK
-20°C tot 120 of 0°C tot 650°C
30 Hz
Handmatig, laserafstandmeter, one shot
14°, 24° of 42°
Buttons, Touchscreen
2,5 Uur
150 Minuten
Iron, Rainbow, Whitehot, Blackhot, Atctic, Lava, Rainbow, Rainbow HC
JPEG, MPEG-4
278 x 116 x 113 mm
1000 Gram

Product reviews

Je beoordeling toevoegen

Product reviews (1)

Johan van Belzen 06-10-2023 15:02

De Flir E75 heb ik 5 jaar zonder problemen gebruikt en talloze afwijkingen mee kunnen detecteren. Met dank aan Ron van Sambeek nu een nieuwe E96 aangeschaft. Communicatie, service en klantgerichtheid staat bij Sensor hoog in het vaandel!
Nogmaals dank voor de prettige afhandeling van de aanschaf van de camera.

Gerelateerde producten