€2.049,00 Excl. btw
€2.479,29 Incl. btw

De FLIR Cx5 is gecertificeerd voor gebruik in veel explosieve omgevingen, waardoor het niet meer nodig is om vergunningen voor heet werk te verkrijgen vanwege gas, damp en stof, terwijl T-Class-onderzoeken snel en eenvoudig worden uitgevoerd.

Op voorraad
Volgende werkdag

Plus- en minpunten

Productomschrijving

ATEX (Explosion Proof) warmtebeeldcamera

Met FLIR MSX® (Multi-Spectral Dynamic Imaging) en 1-Touch Level/Span kan de Cx5 u helpen potentiële problemen snel te identificeren om de plantprestaties te verbeteren. De 3,5-inch touchscreen-interface is eenvoudig te gebruiken en de thermische resolutie van 160 × 120 geeft u nauwkeurige temperatuurmetingen van doelen in de buurt. De ingebouwde FLIR Ignite™-cloudservice biedt directe gegevensoverdracht, opslag en back-up, zodat afbeeldingen altijd beschikbaar zijn en veilig worden opgeslagen op al uw apparaten. Met de FLIR Cx5 in uw gereedschapskist bent u altijd klaar om mechanische en elektrische apparatuur in uw productielocatie te onderzoeken.

Veilig warmtebeeldinspecties uitvoeren in explosieve omgevingen

Onderzoek potentiële problemen vanaf een veilige afstand met behulp van FLIR MSX, 160 × 120 echte thermische beeldvorming en 1-Touch Level/Span.

Robuust betrouwbaar en gecertificeerd

De Cx5 elimineert de noodzaak van vergunningen voor heet werk op gevaarlijke locaties vanwege gas, damp en stof, en voldoet aan de normen voor beperkte ademhaling en stofbescherming.

Upload en deel je data direct

Upload en deel draadloos gegevens, afbeeldingen en bestanden naar de FLIR Ignite™-cloud en synchroniseer de camera met FLIR Thermal Studio-software voor de krachtigste thermografische analyse en het genereren van rapporten.

Specificaties

100-0803
160 x 120 (19,200 Pixels)
70 mK
-20°C tot 400°C
8.7 Hz
Vast
54°
Touchscreen
4 Uur
120 min
Gray (white hot), Iron, Rainbow, Rainbow HC, Arctic and Lava
JPEG
168 x 112 x 42 mm
690 Gram

Product reviews

Je beoordeling toevoegen

Product reviews (0)