Bij Warmtebeeldcamera.nl werken we volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij zijn gewoon bereikbaar en alle bestellingen worden verzonden volgens onze normale voorwaarden.

FLIR

ITC Level 1 - 5-daagse opleiding

€2.000,00 Excl. btw
€2.420,00 Incl. btw
19-00548

ITC Level 1 is een 5-daagse opleiding tot Level 1 thermograaf, in het Nederlands gegeven door een Level III gecertificeerde instructeur.

Op voorraad bij leverancier

Productomschrijving

Inhoud training: Level 1 gecertificeerd thermograaf

Deze 5 daagse training is ontwikkeld voor beginners in de thermografie die zich willen kwalificeren als een Level 1 gecertificeerd thermograaf.

De training start met de beginselen van infrarood thermografie. De theorie over warmte en infrarood straling voorzien u van de basiskennis die u nodig hebt voor het gebruik van de infraroodcamera in het veld en om thermische patronen te herkennen en te intepreteren. U leert hoe u de camera in verschillende situaties en voor verschillende doeleinden bedient, hoe u een goede inschatting maakt van de meetomstandigheden in het veld en hoe u potentiële problemen herkent. Na afloop van deze cursus bent u in staat om infrarood inspecties uit te voeren volgende de geschreven richtlijnen en om de resultaten van deze inspectie te rapporteren.

Wat houdt de ITC Level I Thermografie opleiding in?

Naast een theoretische inleiding over infrarood, leert u tijdens een ITC Level 1 cursus hoe men kwaliteitsvolle data kan verkrijgen door gebruik te maken van een warmtebeeldcamera. U leert hoe u op een juiste manier temperaturen kan meten, rekening houdend met factoren als emissiviteit, reflectie en afstand. Men zal u tonen hoe u een infraroodbeeld op de juiste wijze moet interpreteren door theoretische kennis, maar ook aan de hand van een reeks praktische proeven. Bovendien zal u leren een aantal kostbare vergissingen te vermijden door bijvoorbeeld het verschil te weten tussen een echte “hot spot” en reflectie. Verder wordt een gedeelte van de cursus gewijd aan het gebruik van software om u in staat te stellen een degelijk infrarood inspectierapport op te stellen. De cursus wordt in het Nederlands gegeven, door een Level III gecertificeerde instructeur.

Examen en certificering:

De training wordt afgesloten met een examen. Het examen bevat meerkeuze vragen en een thermogram analyse.

Locaties: Nederland: Amersfoort of Den Bosch / België: Antwerpen
Lestijden: 9:00 – 17:00 uur (m.u.v. vrijdag, dan bent u klaar na het maken van het examen in de middag)
Certificaat van deelname en bij een met goed gevolg afgelegd examen, het ITC Level 1 certificaat.
Deze training wordt in het Nederlands gegeven.
Inclusief cursusmateriaal, koffie, thee, versnaperingen en lunch.
Een eventuele overnachting is exclusief en is met korting te boeken. Vraag naar de mogelijkheden.

Incompany training

De training wordt op aanvraag incompany gegeven.

Hercertificering

Wanneer u slaagt voor het Level 1 examen is dit certificaat 5 jaar geldig. Voor de vervaldatum (zie certificaat) dient het certificaat verlengd te worden. Neem contact met ons op voor de voorwaarden en mogelijkheden.

Annulering

De training gaat door bij voldoende deelnemers. U kunt de training kosteloos annuleren tot 14 dagen voor aanvang van de training. Wilt u voor aanmelding weten of er nog een plaats vrij is? Neem dan contact met ons op via +31 (0)416-369473.

Product reviews

Uw review toevoegen

Product reviews (1)

Arthur Langstraat 14-03-2018 13:41

In januari van dit jaar heb ik de training Level 1 gevolgd. De reden dat ik Level 1 ging doen was om aantoonbaar meer kennis te hebben van thermografie. Dat is zeker gelukt! De docent gaf op een duidelijke, verhelderende wijze les. Er was meer dan genoeg ruimte tot het stellen van vragen en inhoudelijke discussie. De syllabus en het (Engelstalige) cursusboek gebruik ik nu als naslagwerk. De laatste dag werd afgesloten met een examen, ik ben gelukkig geslaagd en mag me dus nu Level 1 gecertificeerd thermograaf noemen. Kortom: Voor wie wil weten wat hij meet is deze training zeker aan te bevelen!

Gerelateerde producten