FLIR

ITC Level 1 - 5-daagse opleiding

€2.000,00 Excl. btw
€2.420,00 Incl. btw
19-00548

ITC Level 1 is een 5-daagse opleiding tot Level 1 thermograaf, in het Nederlands gegeven door een Level III gecertificeerde instructeur.

Op voorraad bij leverancier

Product omschrijving

Deze 5 daagse training is ontwikkeld voor beginners in de thermografie die zich willen kwalificeren als een Level 1 gecertificeerd thermograaf.

Inhoud training:
De training start met de beginselen van infrarood thermografie. De theorie over warmte en infrarood straling voorzien u van de basiskennis die u nodig hebt voor het gebruik van de infraroodcamera in het veld en om thermische patronen te herkennen en te intepreteren. U leert hoe u de camera in verschillende situaties en voor verschillende doeleinden bedient, hoe u een goede inschatting maakt van de meetomstandigheden in het veld en hoe u potentiële problemen herkent.
Na afloop van deze cursus bent u in staat om infrarood inspecties uit te voeren volgende de geschreven richtlijnen en om de resultaten van deze inspectie te rapporteren.

Examen en certificering:
De training wordt afgesloten met een examen. Het examen bevat meerkeuze vragen en een thermogram analyse. Deelnemers ontvangen een certificaat van deelname en bij een met goed gevold afgelegd examen, het ITC Level 1 certificaat.

Incompany training:
De training wordt op aanvraag incompany gegeven.

Deelname:
De prijs is inclusief: cursusmateriaal, koffie, thee, versnaperingen, lunch en examen.
De prijs is exclusief: eventuele overnachtingen (korting op overnachting? vraag ons naar de voorwaarden).

Data 2018:
- 19 t/m 23 November (Maastricht, Nederland)

Data 2019:
- 21 t/m 25 Januari (Antwerpen, België)
- 28 Januari t/m 1 Februari (Maastricht, Nederland)
- 18 t/m 22 Maart (Amersfoort, Nederland)
- 6 t/m 10 Mei (Antwerpen, België)
- 24 t/m 28 Juni (Maastricht, Nederland)
- 23 t/m 27 September (Antwerpen, België)
- 18 t/m 22 November (Amersfoort, Nederland)

Locaties training:
- Nederland: Amersfoort of Maastricht
- België: Antwerpen

Hercertificering:
Wanneer u slaagt voor het Level 1 examen is dit certificaat 5 jaar geldig. Voor de vervaldatum (zie certificaat) dient het certificaat verlengd te worden. Neem contact met ons op voor de voorwaarden en mogelijkheden.

Extra informatie:
De training gaat door bij voldoende deelnemers.
U kunt de training kosteloos annuleren tot 14 dagen voor aanvang van de training.
Wilt u voor aanmelding weten of er nog een plaats vrij is? Neem dan contact met ons op.

 

Product reviews

Uw review toevoegen

Product reviews (1)

Arthur Langstraat 14-03-2018 13:41

In januari van dit jaar heb ik de training Level 1 gevolgd. De reden dat ik Level 1 ging doen was om aantoonbaar meer kennis te hebben van thermografie. Dat is zeker gelukt! De docent gaf op een duidelijke, verhelderende wijze les. Er was meer dan genoeg ruimte tot het stellen van vragen en inhoudelijke discussie. De syllabus en het (Engelstalige) cursusboek gebruik ik nu als naslagwerk. De laatste dag werd afgesloten met een examen, ik ben gelukkig geslaagd en mag me dus nu Level 1 gecertificeerd thermograaf noemen. Kortom: Voor wie wil weten wat hij meet is deze training zeker aan te bevelen!

Gerelateerde producten