FLIR

Tools+ Software (licentie)

€357,00 exkl. MwSt.
€431,97 Inkl. MwSt.
19-00023

Met FLIR Tools+ maakt u snel professionele onderzoeksrapportages en haalt u meer belangrijke gegevens uit uw warmtebeelden.

Nicht auf Lager
Discontinued

Produktbeschreibung

De pluspunten van FLIR Tools+

Naast alle standaard functies van FLIR Tools software, biedt de nieuwe FLIR Tools+ software een uitgebreide functieset, met onder andere cutting-edge controls voor de inspectie van uw warmtebeelden en het maken van onderzoeksrapportages. U maakt met FLIR Tools+ warmtebeeldvideo's met real-time weergave van temperatuurinformatie. Met FLIR Tools+ worden uw rapportages geavanceerder, gedetailleerder waarbij afwijkingen en trends in uw metingen met grotere precisies worden weergegeven.
 
 • Manuele infrarood/visuele groepering van afbeeldingen
  Groepeer FLIR warmtebeelden en visuele beelden onafhankelijk van wanneer en hoe de afbeeldingen zijn opgenomen.
 • Radiometrische panorama
  Plak FLIR warmtebeelden (inclusief MSX) aan elkaar, onafhankelijk van de volgorde waarop de beelden zijn opgenomen. Deze functie helpt u bij het meten en inkleuren van het complete warmtebeeld. Afbeeldingen overlappen voor minstens 30% met elkaar.
 • Radiometrische infrarood video opname
  Deze functie geeft u de mogelijkheid om warmtebeeld video's op te nemen en terug te spelen en op te slaan als .AVI.
 • Geavanceerde rapportage
  FLIR Tools+ maakt gebruik van de kracht van FLIR Reporter software met verbeterde snelheid, waardoor u tot 50% sneller verslagen kan opmaken in Microsoft Word.
 • Aantrekkelijk geprijsd
  FLIR Tools+ is van ongekende toegevoegde waarde voor uw FLIR warmtebeeldcamera. U maakt maximaal gebruik van de functionaliteit en snel een professionele rapportage.
Na aanschaf van FLIR Tools+ in onze webshop ontvangt u van ons een ticket met de software licentie code. U download de FLIR Tools software via onderstaande link en update vanuit het programma de software naar FLIR Tools+ middels de door u aangeschafte licentie code:

Download de FLIR Tools software hier 

Product reviews

Ihre Bewertung hinzufügen

Product reviews (0)