MAVIC 2 ENTERPRISE ADVANCED
DJI drone met warmtebeeldcamera

DJI

DJI Mavic 2 Enterprise Advanced drone met warmtebeeldcamera

€4.955,00 Excl. btw
€5.995,55 Incl. btw
110-0025

De Mavic 2 Enterprise Advanced is het compacte paradepaard van DJI. De Mavic 2, is voorzien van een krachtige warmtebeeldcamera met een 640 x 512 pixels thermische resolutie waarmee zeer gedetailleerde thermische inspecties kunnen worden uitgevoerd.

Niet op voorraad
Niet meer leverbaar

Plus- en minpunten

Productomschrijving

DJI Mavic 2 Enterprise Advanced | DJI M2E Advanced Drone met warmtebeeldcamera 

De DJI Mavic 2 Enterprice Advanced is het compacte paradepaardje van DJI. Deze compacte drone heeft een 48 Megapixel camera met 4 lossless en 32x digitale zoom, een warmtebeeldcamera met een resolutie van 640 x 512 pixels, 30hz framerate en 16x thermische zoom, Omnidirectional Obstacle Sensing een bereik van 10 kilometer. De Mavic 2 Enterprise Advanced biedt tot 31 minuten vliegtijd en heeft een topsnelheid van 72 km / u.

Drone met warmtebeeldcamera

De warmtebeeldcamera is uitgerust met een framerate van 30 Hz en maakt nauwkeurige temperatuurmeting tot ± 2 ° C mogelijk. Piloten kunnen schakelen tussen visuele, thermische of gesplitste weergavestromen volgens verschillende projectbehoeften. De Mavic 2 Enterprise Advanced legt HD-beelden en 4K-video’s vast met een 4x losless, 32x digitale zoom en 16x thermische zoom.

Wat wordt er geleverd

 • 1x DJI Mavic 2 Enterprise Advanced
 • 1x DJI Smart Controller
 • 1x Intelligent Flight Battery (zelf verwarmend)
 • 1x Beacon
 • 1x Speaker
 • 1x Robuuste transportkoffer
 • 1x Batterij lader met verschillende landstekkers
 • 1x USB-C kabel
 • 1x Adapter voor het opladen van de Smart Controller
 • 1x DJI kwaliteit/kalibratie certificaat
 • 1x Een paar extra propellers (2 stuks)
 • 1x Extra extended port cover
 • 1x Handleiding

Splitscreen weergave met thermische en visuele video.

Positioneringssysteem met centimeter precisie

De nieuwe Mavic 2 Enterprise Advanced kan worden uitgerust met een centimeter nauwkeurige DJI RTK-module en ondersteunt NTRIP, waardoor hij ideaal is voor inspecties van elektriciteitsleidingen. Operators kunnen tot 240 waypoints creëren om gedetailleerde inspectiemissies uit te voeren in complexe omgevingen. De lichtgewicht, compacte Mavic 2 Enterprise Advanced biedt maximale wendbaarheid, kan in minder dan een minuut opstijgen en in complexe werkomgevingen vliegen met hogere stijg- en daalsnelheden.

Verbeterde vliegveiligheid en robuuste gegevensbeveiliging

De Mavic 2 Enterprise Advanced biedt een verscheidenheid aan gegevensbeschermingsfuncties die specifiek zijn voor DJI Enterprise-producten, zodat professionals kunnen vertrouwen op de veiligheid van hun dronegegevens en om de integriteit van foto’s, video’s, vluchtlogboeken en andere gegevens gegenereerd tijdens een gevoelige vlucht. Bij gebruik met de DJI Pilot-app biedt de Mavic 2 Enterprise Advanced de local datamode als een van de vele manieren om uw gegevens te beschermen. Indien ingeschakeld, voorkomt de lokale gegevensmodus dat de DJI-app gegevens via internet verzendt of ontvangt. Deze mogelijkheid biedt extra veiligheidsgaranties voor gevoelige missies. De radioverbinding tussen het vliegtuig en de afstandsbediening heeft een sterke AES-256-codering.

De Mavic 2 Enterprise Advanced beschikt over 24 GB intern geheugen en wachtwoordbeveiliging. Dit is een extra beveiliging voor de drone voor de gegevensopslag aan boord, die de gegevens beschermt, zelfs als de drone fysiek is aangetast.

De nieuwe Mavic 2 Enterprise Advanced is voorzien van DJI’s AirSense-systeem dat ADS-B-signalen ontvangt van vliegtuigen en helikopters om dronepiloten te waarschuwen voor ander nabijgelegen luchtverkeer en obstakeldetectie in 6 richtingen, en een wachtwoordbeveiliging die toegang tot de besturing van de drone en zijn gegevens verhindert. Operators kunnen ook veilig vliegen met de Stealth-modus, die heldere LED’s uitschakelt en profiteert van zelfopwarmende batterijen bij gebruik bij temperaturen tot -10 ° C.

Handige accessoires 

 • LED Projector – De projector, met een helderheid van 2400 lumen, ondersteunt operaties ‘s nachts en bij weinig licht of in een complexe weersituatie overdag, zoals mist of rook.
 • Luidspreker – Een luidspreker met een maximale projectie van 100 decibel (op een afstand van 1 meter), geschikt voor het opslaan van meerdere spraakopnamen en het afspelen van clips op een lus, waardoor communicatie met veldteams in het veld wordt vergemakkelijkt. noodgeval, voor efficiënte operaties.
 • Extra verlichting – Ontworpen in overeenstemming met de normen en aanbevelingen van de Amerikaanse Federal Aviation Administration (FAA), heeft de Mavic 2 Enterprise Advanced hulplamp een stroboscooplichtindicator die zichtbaar is tot een afstand van ongeveer 4, 8 km. Het hulplamp helpt piloten om nachtoperaties of missies bij weinig licht uit te voeren met meer veiligheid en efficiëntie, en het helpt piloten beter te waarschuwen voor nabijgelegen drones en vliegtuigen.
 • De DJI Smart Controller heeft een ultrahelder 5,5-inch 1080p-scherm dat zorgt voor scherpte, zelfs in direct zonlicht.

Product video

Mapping mogelijkheden

Met de DJI Pilot app is het mogelijk om de drone een vooraf ingestelde route te laten inspecteren. Vervolgens worden alle gemaakte afbeeldingen aan elkaar gestitched/gekoppeld. Dit is een handige optie die ervoor zorgt dat u niets mist tijdens een inspectie. Ideaal voor bijvoorbeeld zonnepanelen inspecties of de zoektocht naar reekalveren.

Ocusync 2.0

De Mavic 2 Enterprise Advanced is uitgerust met Ocusync 2.0, het meest geavanceerde videotransmissiesysteem van DJI, dat zorgt voor een stabielere verbinding tussen de drone en de afstandsbediening tot een afstand van 10 km. OcuSync 2.0 biedt weerstand tegen interferentie en biedt automatische schakelmogelijkheden die de 2,4 GHz- en 5,8 GHz-frequentiebanden ondersteunen, met de mogelijkheid om verschillende frequenties te gebruiken voor upstream en aflopend.

DJI Thermal Analysis Tool 2.0

De DJI Thermal Analysis Tool 2.0 kan worden gebruikt om warmtebeelden te analyseren en te verwerken. Door de temperatuurinformatie van kritieke gebieden van het doel te identificeren, kan de software worden gebruikt om objecten in veel industriële toepassingen te analyseren. Grote incidenten kunnen worden voorkomen of snel worden verholpen door de software te gebruiken om temperatuurafwijkingen in apparatuur te detecteren en te lokaliseren tijdens routine-inspecties. 

Download DJI Thermal Analysis Tool 

Elektrische inspecties | Applicatievideo

Toepassing: de natuurdrone

Dieren beschermen met behulp van warmtebeelden. Waarschijnlijk niet perse het eerste wat bij je opkomt als thermografie toepassing maar zeker in combinatie met een drone bied dit er veel oplossingen om dierenleed te voorkomen. Lees meer >

Specificaties

Dual Imaging
640 x 512
16x
±2°C
30Hz
48MP 1/2" CMOS | 4K
4x lossless | 32x digitaal
10km
909 gram
31 min (windstil)

Product reviews

Je beoordeling toevoegen

Product reviews (1)

Joost 14-04-2021 11:19

Ik ga hier kort over zijn, wat een topding!!