€1.499,00 Excl. btw
€1.813,79 Incl. btw
100-0269

DE FLIR MR277 is een alles-in-één thermische hygrometer voor gebouwinspectie. Ontwikkeld voor reparatieprofessionals, renovatieprofessionals en gebouwbeheer en is voorzien van functies voor het identificeren, diagnosticeren, repareren en documenteren van

Op voorraad
Volgende werkdag

Productomschrijving

FLIR MR277 | Hygrometer voor gebouwinspectie

DE FLIR MR277 is een alles-in-één thermische hygrometer voor gebouwinspectie. Ontwikkeld voor reparatieprofessionals, renovatieprofessionals en gebouwbeheer en is voorzien van functies voor het identificeren, diagnosticeren, repareren en documenteren van vocht- en isolatieproblemen. De FLIR Lepton®-warmtebeeldsensor met IGM helpt je visueel naar de bron van de problemen in het gebouw.Zodra een probleem is gelokaliseerd, kan er met de geïntegreerde sensor een snelle, niet-invasieve vochtmeting worden gedaan. Vervolgens kan de diagnose en documentatie verder verwerkt worden door deze via de geïntegreerde Bluetooth® en METERLiNK® naar je mobiel/tablet of desktop te verzenden waar FLIR Tools® op is geinstalleerd. Meetwaarden en beelden kunnen eenvoudig verwerkt worden tot volledige rapportages om met je klanten te delen.

Vochtmetingen pinloos en met pinsonde

De FLIR MR277 is voorzien van een geïntegreerde pinloze sensor.  Daarnaast  wordt de afneembare MR02 pinsonde meegeleverd. Hiermee kun je controleren op de aanwezigheid van vocht en met één tool nauwkeurige pinmetingen kunnen uitvoeren. De vochtigheids- en temperatuursensor MR13 wordt ook meegeleverd en meet de relatieve vochtigheid. Hierdoor wordt de uitvaltijd tot een minimum beperkt en kunnen professionals ter plaatse blijven om hun werk snel af te ronden.

Groot scherm & MSX

De FLIRMR277 heeft een groot helder display. Probleemgebieden zijn hiermee visueel te lokaliseren en meerdere parameters kunnen tegelijkertijd worden bekeken, zoals vochtigheidsniveaus, dauwpunt en dampdruk . Door FLIR MSX kunnen visuele details toegevoegd worden aan de warmtebeelden. Hierdoor worden deze herkenbaarder. De FLIR MR277 kan MSX-beelden, warmtebeelden en visuele beelden weergeven en opslaan. Het interne geheugen heeft een opslagcapaciteit van  8GB, goed voor circa 15.000 afbeeldingen.

Lees de volledige specificaties in de datasheet.

Specificaties

100-0269
160 × 120 pixels
<70 mK
-30°C to 50°C
8 - 14µm
9 Hz
±1.0°C

Product reviews

Je beoordeling toevoegen

Product reviews (0)

Gerelateerde producten