Niet meer leverbaar
DJI DJI Spark Fly More Combo DJI DJI Spark Fly More Combo DJI DJI Spark Fly More Combo

DJI

DJI Spark Fly More Combo

€660,33 €412,40 Excl. btw
€499,00 Incl. btw
100-0106

Veel kleiner dan zijn voorgangers maar zeker niet minder revolutionair, een van de meest complete drones die DJI ooit heeft gemaakt.

Niet op voorraad
Niet meer leverbaar

Productomschrijving

Veel kleiner dan zijn voorgangers maar zeker niet minder revolutionair, een van de meest complete drones die DJI ooit heeft gemaakt. De DJI Spark is misschien klein in formaat maar er is zeker niet bezuinigd op de camera, gimbal en andere belangrijke onderdelen.

FLY MORE COMBO

Van de DJI Spark wil je natuurlijk maximaal genieten. De Fly More Combo is met vele extra de juiste keuze om mee op pad te gaan. Het pakket bestaat uit de drone zelf, een Remote Controller, acht propellers (in plaats van vier), twee Intelligent Flight Batteries (in plaats van één), vier Propeller Guards, een Charging Hub, een Hub Power Supply, een opbergtas en een Micro-USB-kabel.

FaceAware

Een unieke functie van de DJI Spark is FaceAware. Het is niet langer nodig om de powerbutton te gebruiken om de drone aan te zetten. Dankzij FaceAware stijgt de Spark direct vanuit uw hand op, zodra de drone uw gezicht herkent.

Besturing met handgebaren

Maak spectaculaire luchtfoto’s met simpele handgebaren. Zonder afstandsbediening of mobiele telefoon de camera aansturen, de camera van de DJI Spark reageert simpelweg op de door u ingestelde handgebaren.

Professionele beelden

De minidrone is uitgerust met diverse vliegmodi en intuïtieve besturing. Hierdoor is het maken van een professionele video gemakkelijker dan ooit.

Vernieuwde DJI GO App 4

Haal echt alles uit uw drone met de DJI Go 4 app. In deze app vindt u volop mogelijkheden voor het editen van uw video’s en foto’s. Denk aan het inkorten van video’s of het plaatsen van filters over uw luchtbeelden. Direct uw beeldmateriaal delen met de rest van de wereld? Geen probleem, zet de beelden meteen op uw social media kanalen.

Quickshot, voorinstellingen

Deze drone is niet alleen ontzettend compact, hij is ook nog eens zeer gemakkelijk in de bediening. Een voorbeeld daarvan is de QuickShot functionaliteit. Kies uit vier mogelijkheden voor video’s: Rocket, Dronie, Circle of Helix. 

Gemakkelijke besturing voor het vliegen

De DJI Spark is een uitstekende drone om te beginnen, maar ook voor gevorderde piloten heeft deze drone genoeg te bieden. In ieder geval is de besturing intuïtief en eenvoudig te leren. U kunt het zo ingewikkeld maken als u zelf wilt. De DJI Spark is voorzien van een aantal handige vliegmodi. Eén daarvan is TapFly. Kies een richting op het scherm van uw smartphone (binnen de DJI GO 4 app) en de drone zal automatisch in die richting vliegen. Liever een bepaald punt aanwijzen op het scherm? Geen probleem. De Spark van DJI zal naar het door u gekozen punt vliegen, terwijl de hoogte waarop de drone vliegt intact blijft.

Stabiele beelden

De beelden van de DJI Spark zijn stabieler dan ooit. Dit is te danken aan de 2-assige mechanische gimbal van de minidrone in combinatie met de UltraSmooth technologie. Zowel foto’s als video’s zullen minder bewogen zijn, zonder dat er details op de beelden verloren gaan.

Uitstekende camera

De camera van de DJI Spark is uitstekend. De camera is voorzien van een f/2.6 breedhoeklens en een 1/2.3” sensor voor spectaculaire beelden van uitstekende kwaliteit. De camera neemt op in Full HD resolutie (1080p) en foto’s worden gemaakt met 12 Megapixels. Kleuren worden perfect opgenomen en u zult versteld staan van de mate van details.

Hoge snelheid

De DJI Spark mag dan compact zijn, dit zegt niets over de snelheid van de minidrone. Op volle snelheid haalt de Spark ongeveer 50 kilometer per uur, zelfs wanneer het hard waait. Hiervoor schakelt u wel de Sport Mode in. De hoge snelheid is mogelijk dankzij het aerodynamische design en het gebruik van lichte materialen. Desondanks zijn de materialen bestand tegen sterke wind en uiteenlopende weersomstandigheden. Zo kunt u zelfs bij slecht weer op hoge snelheid blijven vliegen.

Vlieg verder en langer

Met de DJI Spark kunt u tot op een afstand van 2 kilometer beelden streamen in HD-kwaliteit dankzij innovatieve WiFi technologie. Snelheid en afstand zijn belangrijk bij een drone, maar dat is zeker ook de vliegtijd. De DJI Spark vliegt op een volledig opgeladen batterij ongeveer 16 minuten. Zo kunt u langer blijven vliegen dan bij de gemiddelde drone.

DJI GEO systeem

Een unieke functie van de DJI Spark is het DJI GEO systeem. Dit systeem meldt automatisch wanneer u in de buurt bent van beveiligde objecten of gebouwen, zoals vliegvelden of stadions. Zo kunt u verantwoord en veilig vliegen met de DJI Spark.

Specificaties

• Opstijgsnelheid: 3 meter per seconde (Sport Mode)
• Daalsnelheid: 3 meter per seconde (Auto Landing Mode)
• Maximale snelheid: 50 kilometer per uur (Sport Mode)
• Maximale hoogte: 4000 meter boven zeeniveau
• Vliegtijd: 16 minuten
• Bereik: 100 meter (Smartphone)
• Bereik: 2000 meter (Remote Controller, Fly More Combo)
• Satelliet: GPS / GLONASS
• Gewicht: 300 gram
• Afmetingen: 143 x 143 x 55 mm
• Diagonale afmeting: 170 mm
• Obstakelherkenning: 0,2 tot 5 meter
• Camerasensor: 1/2.3” CMOS, 12 Megapixels
• Lens: f/2.6
• Fotoresolutie: 3968 x 2976
• Fotomodi: Single Shot, Burst, Auto Exposure Bracketing
• Videoresolutie: 1920 x 1080 met 30 frames per seconde (Full HD)
• Fotoformaat: JPEG
• Videoformaat: MP4
• Batterij: 1480 mAh
• Batterijtype: LiPO 3S
• Afstandsbediening frequentie: 2,4 GHz en 5,8 GHz

Specificaties

100-0106
DJI Spark Fly More Combo
-

Product reviews

Je beoordeling toevoegen

Product reviews (2)

Kane 26-09-2017 10:03

Allereerste lof voor warmtebeeldcamera.nl. De dag na mijn bestelling had ik mijn DJI Spark drone al thuis. Na een week met zoveel mogelijk vlieguren kan ik zeggen dat het een fijne zeer compacte drone is. Prachtige beelden en zeer stabiel zeker voor zo\'n kleine drone.

Justin 03-07-2017 12:04

Pluspunten Heel erg klein,Heel goedkoop,Goede prijs kwaliteit verhouding,Handige beginnersdrone,1080p HD & 4K!

Minpunten De active track werkt niet heel erg goed

Ik heb deze drone gekregen in een pre-verkoop in het buitenland.

Hij werkt heel erg goed. Vanwege het feit dat de drone super klein is kan ik hem overal mee naar toe nemen.
Er zitten heel veel leuke features aan zoals de gebaren die je moet doen om de drone een bepaalde opdracht uit te laten voeren.
Ook de beeldkwaliteit is heel erg hoog. De 4K functie werkt jammer genoeg niet met kleurcorrectie. Daarom gebruik ikzelf 4K niet.
Ook vind ik de extra propellers heel erg handig.
Dit is mijn tweede drone en ik zal er niet snel spijt van krijgen.

Gerelateerde producten