Top 3 FLIR warmtebeeldcamera's gebruikt in films en televisie

  • Geplaatst op
  • Door warmtebeeldcamera
  • 0
Top 3 FLIR warmtebeeldcamera's gebruikt in films en televisie

Warmtebeeldcamera technologie van FLIR wordt regelmatig gebruikt in films en televisieseries.

1. Predator (1987)

Voor veel filmliefhebbers van de oudere generatie is warmtebeeld gelijk aan "Predator Vision". Predator uit 1987! is één van de eerste films waarin gebruik werd gemaakt van warmtebeelden. Iedere keer wanneer het beeld gefilmd is uit oogpunt van de Predator kijk je naar FLIR warmtebeelden.

2. MTV VMA’s – Thirty Seconds to Mars live optreden van “Walk on Water” (2017)

Tijdens de MTV VMA's trad Thirty Seconds to Mars op, volledig door warmtebeeldcamera's gefilmd. Een idee van frontman Jared Leto. Hiermee schreven ze televisiegeschiedenis met het eerste live optreden in warmtebeelden.

3. Sicario (2015 & 2018)

De eerste Sicario film in 2015 bevat een scene waarin een elite soldaten team een tunnel tussen Mexico en de Verenigde Staten doorkruist welke gebruikt wordt door een drugskartel om drugs over de grens te vervoeren.

In het vervolg is in de dramatische openings scene spectaculair gefilmd met onder andere beelden van de FLIR Star SAFIRE 380-HD.

Een aantal andere films waarin warmtebeelden worden gebruikt zijn, The Expendables, Terminator 2, Oblivion, Rampage, en Mission Impossible 3.

Heb jij een andere film of televisie programma gezien waarin warmtebeeld wordt gebruikt? Laat het ons weten via de comments!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.