Nieuwe FLIR Exx-serie: FLIR E54, FLIR E76, FLIR E86 en FLIR E96

  • Geplaatst op
  • Door Sensor BV
  • 0
Nieuwe FLIR Exx-serie: FLIR E54, FLIR E76, FLIR E86 en FLIR E96

De vernieuwde FLIR Exx-serie bestaande uit de FLIR E54, FLIR E76, FLIR E86 en FLIR E96 komen met vele extra's. Hogere resoluties, beter warmtebeeld kwaliteit en extra opties als FLIR Route Inspection zorgen voor een nieuwe standaard in de wereld van Thermografie.

FLIR E54, FLIR E76, FLIR E86 EN FLIR E96

De vernieuwde FLIR Exx-serie bestaande uit de FLIR E54, FLIR E76, FLIR E86 en FLIR E96 komen met vele extra's. Hogere resoluties, beter warmtebeeld kwaliteit en extra opties als FLIR Route Inspection zorgen voor een nieuwe standaard in de wereld van Thermografie. De FLIR E96 is zelfs uitgerust met een 640x480 pixel detector.

Stroomlijn dagelijkse inspecties met FLIR Route Creation
De nieuwe camera's uit de FLIR Exx-serie zijn uitgerust met FLIR Inspection Route. Deze cameramodus leidt gebruikers langs een gedefinieerde route over meerdere locaties en creëert afbeeldingen en gegevens die verband houden met elk geïnspecteerd object. Gebruikers creëren een route in FLIR Thermal Studio Pro met de Route Creator plug-in en downloaden deze vervolgens naar de camera om inspecties te stroomlijnen en nabewerking en rapportage te versnellen.

Meer informatie volgt binnenkort of mail naar [email protected]

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.