Het wachten is over, bestel de FLIR One!

 • Geplaatst op
 • Door Ron van Sambeek
 • 3
Het wachten is over, bestel de FLIR One!

FLIR One nu leverbaar


Het wachten is over. De FLIR One is leverbaar.
Bestel de FLIR One nu direct in onze webshop.

FLIR ONE is de eerste warmtebeeldcamera ontwikkeld voor de consument. De warmtecamera is geïntegreerd in een adapter voor de iPhone 5 en 5s. Omdat je je smart phone altijd op zak hebt, kun je waar dan ook gebruik maken van de gemakken van thermografie! Ook de FLIR ONE combineert thermische warmtebeelden met visuele foto's met de gepatenteerde MSX technologie.

De FLIR ONE bevat de revolutionaire ongekoelde LWIR (long wave infrared) VOx FLIR Lepton microbolometer. Een super kleine infrarood module, nog kleiner dan een eurocent! De Lepton heeft een spectraal bereik van 8 tot 14 μm en thermische resolutie van 80 x 60 pixels.

Reacties

 1. Sten Sten

  Mijn flir one is 3 dagen oud en ik krijg enkel zeer wazige vertroebelde foto's. Komt dit vaker voor? Zo ja wat te doen om dit op te lossen?

 2. G. Houwer G. Houwer

  Heeft u al de nieuwe flir one van de beurs
  En wat wordt de prijs.
  Mvg
  G. Houwer
  Bredevoortsestraatweg 98
  7121BK Aalten
  06 55840001

 3. Koopman Koopman

  Drie weken na bestelling via de website, is gisteren de Flir One geleverd. De communicatie over de levering was voldoende duidelijk. Gelukkig is het nu kouder buiten en staat binnen de verwarming aan, heb dus direct mooie opname kunnen doen van mijn eigen huis. Ik moet nog oefenen met de instellingen, hoe krijg ik een duidelijke foto van de situatie, die ik bouwtechnisch wil beoordelen. De Flir One is zeer handzaam. Nu hopen dat de iphone 5 een gelijke levensduur heeft.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.