FLIR One voor je iPhone 5S

  • Geplaatst op
  • Door Ron
  • Geplaatst in FLIR One
  • 1
FLIR One voor je iPhone 5S

De Flir One is de eerste warmtebeeldcamera op consumentenniveau en onlangs geintroduceerd tijdens de CES Las Vegas. De FLIR One is te integreren met je iPhone 5 of iPhone 5s. Vervolgens detecteert de camera warmtebronnen tot 100 meter ver!

FLIR OneDe beelden zijn net als bij je normale camera op het display van je iPhone te zien. De FLIR One warmtebeeldcamera ziet zelfs de warmte die een blote voet achterlaat bij het lopen. Niet alleen warmtebronnen kunnen waargenomen worden, ook koude temperaturen van bijvoorbeeld een koelkast worden gedetecteerd door de warmtebeeldcamera. Spelen met een thermische camera is leuk, maar de Flir One is vooral ontwikkeld voor praktische toepassingen. Tijdens het klussen, het jagen of bijvoorbeeld bij het kamperen kan een warmtebeeldcamera aardig van pas komen. De verkoop start in de lente van 2014.

- Temperatuurbereik van 0 - 100 graden Celcius
- Ziet verschillen tot 0,1 graden Celcius
- Batterij gaat to 4 uur mee
- FLIR One weegt slechts 90 gram
- Geschikt voor iPhone 5 en 5S
- Android versie later dit jaar beschikbaar
- Developers platform later dit jaar beschikbaar

Naar verwachting is de FLIR ONE vanaf eind juni leverbaar. Vanwege verwachte drukte raden wij u aan bij interesse de FLIR ONE alvast vrijblijvend te reserveren. U kunt dat doen door het product tegen €0,- toe te voegen aan uw winkelwagen en het bestelproces te doorlopen. U wordt direct op de hoogte gesteld bij de beschikbaarheid van de eerste modellen en bent dan verzekerd van een snelle levering. Deze reservering is vrijblijvend. U bent niet verplicht tot afnemen.

Plaats uw reservering

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.