FLIR One Pro: betaalbare smartphone warmtebeeldcamera!

  • Geplaatst op
  • Door Fleur Kaplan
  • 1
FLIR One Pro: betaalbare smartphone warmtebeeldcamera!

De FLIR One Pro is de warmtebeeldcamera voor de professional. Deze musthave warmtebeeldcamera’s zijn perfect voor allround metingen. Of u nou een vloerverwarming wilt lokaliseren, kijken of uw huis goed geïsoleerd is of uw huisdier in de achtertuin wilt vinden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

FLIR ONE PRO de betaalbare smartphone warmtebeeldcamera!

Deze handige musthave warmtebeeldcamera’s zijn ideaal voor allround metingen. Denk hierbij aan het lokaliseren van vloerverwarming, het vinden van warmtelekken en koudebruggen, vochtplekken en lekkages tot het vinden van uw huisdier in het donker in de tuin. De mogelijkheden met deze innoverende warmtebeeldcamera zijn eindeloos. Met de vernieuwde FLIR ONE app kunt u thermische foto’s en video’s opnemen, opslaan en verzenden. Achteraf de foto’s bewerken of een rapportage maken is allemaal mogelijk in Flir Tools die u zowel op een PC of met een app kunt gebruiken op uw mobiele apparaten.

Ook de nieuwste 3e generatie FLIR ONE bevat FLIR’s
gepatenteerde, Multi Spectral Dynamic Imaging, ofwel MSX-technologie, die een zichtbaar beeld over een thermisch beeld vertoont. Het eindresultaat is een beter, scherper beeld, dat helpt bij het verbeteren van de algemene kwaliteit en leesbaarheid wanneer u het dat meest nodig heeft.

Nieuw aan de 3e generatie FLIR One is de OneFit connector. Doordat de connector in de lengte is aan te passen hoeft u uw mobiele apparaat niet meer uit uw beschermhoes te halen.

Bij warmtebeeldcamera.nl uit voorraad leverbaar!

Wilt u meer informatie over de FLIR One Pro warmtebeeldcamera neem dan contact op met een van de collega’s van Sensor B.V.

https://www.warmtebeeldcamera.nl/nl/flir-one-collectie/


Infrarood foto van vloerverwarming.


Reacties

  1. Rene KATUIN Rene KATUIN

    goedendag is de warmtebeeld camera voor de iphone ook geschikt om lekkage in daken op te sporen. graag wil ik wat meer info. wij hebben een loodgieters en bouwbedrijf.
    www.loodgieterkatuin.nl

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.