FLIR kondigt zijn eerste warmtebeeldcamera aan voor Automotive: de FLIR TG275

  • Geplaatst op
  • Door Warmtebeeldcamera.nl
  • 0
FLIR kondigt zijn eerste warmtebeeldcamera aan voor Automotive: de FLIR TG275

FLIR heeft de FLIR TG275 aangekondigd: een handheld warmtebeeldcamera die meetfuncties en infraroodbeeld combineert speciaal voor gebruik in de auto branche. Met de TG275 kunnen automonteurs snel warme en koude plekken zien die mogelijk wijzen op problemen. De TG275 is de eerste warmtebeeldcamera van FLIR die speciaal is ontworpen om autotechnici snel te helpen verborgen problemen te vinden en de diagnostische tijd drastisch in te korten.

FLIR heeft de FLIR TG275 aangekondigd: een handheld warmtebeeldcamera die meetfuncties en infraroodbeeld combineert speciaal voor gebruik in de auto branche. Met de TG275 kunnen automonteurs snel warme en koude plekken zien die mogelijk wijzen op problemen. De TG275 is de eerste warmtebeeldcamera van FLIR die speciaal is ontworpen om autotechnici snel te helpen verborgen problemen te vinden en de diagnostische tijd drastisch in te korten. Zowel problemen onder de motorkap, in de cabine en buiten het voertuig kunnen worden gespot.

De nieuwe FLIR TG275 heeft een thermische resolutie van 160 × 120 (19.200) pixels. Met deze krachtige resolutie meet de warmtebeeldcamera temperaturen van -25°C tot +550°C waardoor de gebruiker snel zaken als de airconditioning, uitlaatsystemen, remmen, aslagers, turbo’s, differentiëlen, koel systemen, stoelverwarming, ruitverwarming, elektrische componenten en batterijsystemen voor elektrische voertuigen kan controleren.

De TG275 is de enige spot thermische camera uitgerust met FLIR Multi-Spectral Dynamic Imaging (MSX®). Hierdoor krijgt u een extra gedetailleerd beeld en herkend u nog beter welk component warm wordt.

FLIR heeft de TG275 ontworpen om in vervuilde omgevingen te kunnen werken. De IP54-behuizing biedt bescherming tegen stof en water.

Door zijn gunstige prijs kwaliteitsverhouding en unieke toepasbaarheid is de FLIR TG275 het ideale apparaat voor iedere automonteur.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.