FLIR E53, het instapmodel voor geavanceerde warmtebeeldtechnologie

  • Geplaatst op
  • Door Warmtebeeldcamera.nl
  • 0
FLIR E53, het instapmodel voor geavanceerde warmtebeeldtechnologie

De FLIR E53 is het instapmodel binnen de Exx-Series maar hij biedt dezelfde heldere beeldkwaliteit, meetnauwkeurigheid en veel van de andere functies die de andere modellen in uit de Exx-Serie ook hebben. Door de relatief lage prijs komt geavanceerde warmtebeeldtechnologie voor meer professionals en aannemers binnen handbereik.

FLIR E53 - warmtebeeldcamera

De FLIR E53 is het instapmodel binnen de Exx-Series maar hij biedt dezelfde heldere beeldkwaliteit, meetnauwkeurigheid en veel van de andere functies die de andere modellen in uit de Exx-Serie ook hebben. Door de relatief lage prijs komt geavanceerde warmtebeeldtechnologie voor meer professionals en aannemers binnen handbereik. Een van de toepassingen waarvoor de FLIR E53 geschikt is het detecteren van gebreken en hot spots in gebouwen. Door deze op tijd te ontdekken kunnen dure reparaties worden voorkomen.

De FLIR E53 heeft een thermische resolutie van 240x180 pixels en een gevoeligheid van 40mK waardoor deze verschillen ziet van slechts 0,04°C. Dit betekent 43.000 punten waar de temperatuur gemeten wordt met een zeer hoog contrast binnen een temperatuurbereik tot 650 graden Celsius. De optische camera heeft 5 megapixels. Dit alles wordt getoond, al dan niet met verbeterde MSX-technologie, op een helder 4-inch touchscreen die vanuit iedere kijkhoek goed te zien blijft.

De FLIR E53 is robuust en waterbestendig waardoor deze kan worden ingezet in zware werkomstandigheden. Met WiFi en METERLiNK® is archiveren en rapporteren eenvoudiger dan ooit.

De camera wordt geleverd met de resolutie, gevoeligheid en rapportagetools die nodig zijn om problemen snel en nauwkeurig vast te stellen, en om aan te tonen dat reparaties zijn uitgevoerd.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.