FLIR

ITC Level 1 - 5-daagse opleiding

€2.200,00 exkl. MwSt.
€2.662,00 Inkl. MwSt.
19-00548

ITC Level 1 is een 5-daagse opleiding tot Level 1 thermograaf, in het Nederlands gegeven door een Level III gecertificeerde instructeur.

Auf Lager beim Händler

Produktbeschreibung

Wat houdt de ITC Level I Thermografie opleiding in?
Naast een theoretische inleiding over infrarood, leert u tijdens een ITC Level 1 cursus hoe men kwaliteitsvolle data kan verkrijgen door gebruik te maken van een warmtebeeldcamera. U leert hoe u op een juiste manier temperaturen kunt meten, rekening houdend met factoren als emissiviteit, reflectie en afstand. Men zal u tonen hoe u een infraroodbeeld op de juiste wijze moet interpreteren door theoretische kennis, maar ook aan de hand van een reeks praktische proeven. Bovendien zal u leren een aantal kostbare vergissingen te vermijden door bijvoorbeeld het verschil te weten tussen een echte “hot spot” en reflectie. Verder wordt een gedeelte van de cursus gewijd aan het gebruik van software om u in staat te stellen een degelijk infrarood inspectierapport op te stellen. De cursus wordt in het Nederlands gegeven, door een Level III gecertificeerde instructeur.

Product reviews

Ihre Bewertung hinzufügen

Product reviews (1)

Arthur Langstraat 14-03-2018 13:41

In januari van dit jaar heb ik de training Level 1 gevolgd. De reden dat ik Level 1 ging doen was om aantoonbaar meer kennis te hebben van thermografie. Dat is zeker gelukt! De docent gaf op een duidelijke, verhelderende wijze les. Er was meer dan genoeg ruimte tot het stellen van vragen en inhoudelijke discussie. De syllabus en het (Engelstalige) cursusboek gebruik ik nu als naslagwerk. De laatste dag werd afgesloten met een examen, ik ben gelukkig geslaagd en mag me dus nu Level 1 gecertificeerd thermograaf noemen. Kortom: Voor wie wil weten wat hij meet is deze training zeker aan te bevelen!

Ergänzende Produkte