Thermoview 48™

€3.250,00 Excl. btw
€3.932,50 Incl. btw
19-00730

Sensor BV heeft in samenwerking met LetsGrow de Thermoview 48™ warmtebeeldcamera ontwikkeld om telers nieuwe inzichten te geven op het gedrag van planten en het voorkomen van ziektes en schad...

3-4 Weken

Productomschrijving

Thermoview 48™ warmtebeeldcamera voor glastuinbouw

Sensor BV heeft in samenwerking met LetsGrow de Thermoview 48™ warmtebeeldcamera ontwikkeld om telers nieuwe inzichten te geven op het gedrag van planten en het voorkomen van ziektes en schades.

 

De Thermoview 48™ warmtebeeldcamera wordt compleet geleverd in industriële robuuste behuizing en met dito kabels zodat deze direct in uw netwerk kan worden gekoppeld. De LetsGrow software herkent de Thermoview 48™ in het netwerk en leest de gemeten data uit. Hij kan de warmste, koudste en gemiddelde temperatuur in beeld loggen en een foto in zowel warmtebeeld als gewoon visueel beeld tonen en vastleggen. Al deze gegevens zijn opvraagbaar op het platform van LetsGrow.com. Indien gewenst kunt u uw klimaatcomputer ook op dit platform aansluiten om de gegevens uit de Thermoview te combineren met uw kasklimaat. Zo kunt u bijvoorbeeld monitoren of uw vruchten of bloemen onder het dauwpunt komen. Het platform van LetsGrow.com heeft dan de mogelijkheid u hierover een notificatie te sturen. 

 

Wat moet u doen om de Thermoview 48™ te bestellen?

U kunt de Thermoview hier bestellen. Wij plaatsen uw bestelling door bij LetsGrow.com. Zij zullen via email contact met u opnemen om een afspraak te maken om de software te installeren. Bent u nog geen klant van LetsGrow.com en wenst u uw klimaatcomputer aan te sluiten om de metingen van de Thermoview te vergelijken met de temperatuur, RV en bijbehorend dauwpunt, dan kunt u deze HIER los bij bestellen. Wilt u meer weten van de producten van LetsGrow.com, neemt u dan contact met hen op: www.letsgrow.com.

    


Wat heeft u nodig om de Thermoview 48™ in bedrijf te nemen?

U sluit de Thermoview aan op uw netwerk. U dient er dus voor te zorgen dat er netwerk en stroom aanwezig op de plaats van de kas waar u de camera wenst te plaatsen. LetsGrow.com zal contact met u opnemen om de software te installeren op een willekeurige PC die in ditzelfde netwerk aanwezig is. Deze PC dient aan het internet gekoppeld te zijn. U monteert de Thermoview zelf met de bijgeleverde montagebeugels op de plaats waar u wilt. 

Wij wensen u veel succes bij het interpreteren van alle nieuwe inzichten!

Specificaties

19-00730
4800 pixels
0,1°C
–10°C tot +150°C (14°F tot 302°F)
7.5–13 μm
9 Hz
±2°C (±3.6°F) of ±2% van lezing
Vast

Product reviews

Je beoordeling toevoegen

Product reviews (1)

Komkommerteler 29-06-2016 14:57

"Je merkt duidelijk het effect van schermen op de koptemperatuur. Ik zie dit in de grafieken, maar ook de foto's die elk uur worden genomen en als filmpje afspeelbaar zijn. Dat geeft mij enorm veel inzicht in het gedrag van de koppen onder verschillende omstandigheden. Hier stuur ik nu op. Samen met mijn teeltadviseur overleg ik de resultaten. En over de nieuw gegenereerde inzichten hebben we veel zinvolle discussies."

De Thermoview 48 in combinatie met het LetsGrow.com-platform biedt meer relevante informatie. "Zo zijn bijvoorbeeld in één oogopslag verticale temperatuurverschillen te ontdekken. Met het platform en de Thermoview 48 van LetsGrow.com weet u wat er echt aan de hand is met uw gewas, realtime en met historische gegevens."