Prijs op aanvraag

Krachtige handheld infraroodcamera met een 640x480 resolutie

Niet op voorraad
Levertijd op aanvraag

Productomschrijving

FLIR T865

De FLIR T865 warmtebeeldcamera is een contactloze inspectietool met 180° roterend optisch blok waarmee gebruikers veilig en comfortabel de toestand van kritieke elektrische en mechanische apparatuur in utiliteits- en productietoepassingen kunnen beoordelen. Met geavanceerde functies, waaronder ongeëvenaarde temperatuurmetingen tot -40°C, nauwkeurigheid tot wel 1°C/1%, 1-Touch Level/Span contrastverbetering en laserondersteunde autofocus, krijgt u elke keer zeer nauwkeurige temperatuurmetingen . Koppel de T865 met een 6 FOV IR-lens om inspecties uit te voeren op kleine doelen vanaf lange afstanden. Het ingebouwde inspectieroutesysteem helpt u temperatuurgegevens en beelden in een logische volgorde vast te leggen voor snellere probleemoplossing en reparatie. De T865 beschikt ook over FLIR Ignite voor het automatisch uploaden van afbeeldingen rechtstreeks van de camera naar de cloud voor eenvoudig, veilig opslaan en delen. Het toevoegen van een FLIR T865-camera aan een programma voor conditiebewaking/voorspellend onderhoud kan helpen de onderhoudskosten te verlagen, de systeemefficiëntie en betrouwbaarheid te verbeteren en uitvaltijd als gevolg van uitval te voorkomen.

VERBETER DE EFFICINTIE VAN DE WORKFLOW
Ontwikkel inspectieroutes in FLIR Thermal Studio Pro en upload naar een T865 met Route Creator om snel en eenvoudig kritieke gegevens te verzamelen en te beheren.

VEILIG EN COMFORTABEL WERKEN
Beoordeel de staat van de apparatuur vanaf een veilige afstand, onder elke hoek of onder elke lichtomstandigheid met behulp van het 180° roterende optische blok, de geïntegreerde oculairzoeker en het 4-inch IPS-kleurenscherm

SNEL KRITIEKE BESLISSINGEN NEMEN
Verhoog de efficiëntie in het veld met uitzonderlijke meetnauwkeurigheid, verbeterde warmtebeelden en workflowoptimalisaties om tijd te besparen en gegevens sneller te delen.

 

Specificaties

640 x 480 (307,200 Pixels)
40 mK of 50 mK
-40°C tot 120 of 0°C tot 650°C, 300°C tot 2000°C
30 Hz
Continu LDM, Een-opname LDM, Een-opname contrast, Handmatig
Duel FOV Schakel over van groothoek (24°)- naar telescannen (14°) zonder de lens te verwisselen.
Buttons, Touchscreen
4 Uur
210 Minuten
Arctic, White hot, Black hot, Iron, Lava Rainbow, Rainbow HC
JPEG, MPEG-4
164.3 × 201.3 × 84.1 mm
1400 Gram

Product reviews

Je beoordeling toevoegen

Product reviews (0)