End Of Life
FLIR FLIR Scout III 240 FLIR FLIR Scout III 240 FLIR FLIR Scout III 240

FLIR

FLIR Scout III 240

Prijs op aanvraag

De FLIR Scout III 240 is EOL (end of life). Maak nu een keuze uit de FLIR Scout III 320 of de FLIR Scout III 640 versie.

Niet op voorraad
Niet meer leverbaar

Productomschrijving

De FLIR Scout III 240

De Scout III geeft een duidelijk en scherp beeld van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat en in het midden van de nacht. Doordat er gebruik gemaakt wordt van infrarood warmte is het beeld altijd hetzelfde, of het nou licht is of volledige duisternis.

Deze Scout III serie is de volgende generatie na de Scout II serie met verbeterde prestaties met 30 Hz of 60 Hz beeldverwerking. De Scout III 240 toont de warmte uitgestraald door bijvoorbeeld dieren of personen en werkt perfect tijdens zowel dag als nacht. Deze camera kan gebruikt worden voor meerdere toepassingen zoals de jacht, wandelaars, natuurliefhebbers, landbeheer, kamperen en openluchtrecreatie.

Het voordeel ten opzichte van nachtzicht apparatuur (of restlichtkijkers) is dat u met warmtebeeld apparatuur ook gemakkelijk ziet of iets of iemand zich in de bossen bevindt. Ook geeft het u de mogelijkheid om bijvoorbeeld warmte sporen te zien, denk aan zojuist weg gereden auto welke warmte afgeeft. Er is totaal geen licht nodig om duidelijk beeld te zien met een warmtebeeldcamera. De FLIR Scout III is zo compact dat deze eenvoudig in één hand past en is ook met slechts één hand te bedienen. 

Tevens is de Scout III uitgerust met het zogeheten "InstantAlert" technologie. Met één druk op de knop wordt enkel het warmste object in de kleur rood weer gegeven, welke in drie standen in te stellen is.

Highlights

  • Start op in enkele seconden, geen training nodig
  • Detecteert warmte bronnen tot circa 350 m
  • 640 x 480 pixel LCD scherm geeft heldere en duidelijke beelden
  • Produceert beter scene contrast dan I2 night vision
  • Detector Type: 240 x 180
  • Compact, lichtgewicht en robuust
  • IP67 beschermingsklasse
  • Freeze Frame functie
  • Batterijduur: 5-7 Uur
  • Beeldfrequentie: 30 Hz
   

Wat zit er in de doos:

Flir Scout III 240 Warmtebeeldcamera USB-kabel ,Polsband ,USB power adapter ,Quick start Handleiding ,Riem HolsterExtra informatie:
Nadat u de bestelling heeft geplaatst ontvangt u per e-mail twee documenten welke u dient in te vullen en te retourneren per e-mail. Neem contact met ons op voor de levertijd via chat, [email protected] of bel ons:
0416-369473

Product reviews

Je beoordeling toevoegen

Product reviews (0)

Gerelateerde producten