QURRENT ACTIE VERLOPEN
FLIR FLIR One iOS - Qurrent actie FLIR FLIR One iOS - Qurrent actie FLIR FLIR One iOS - Qurrent actie FLIR FLIR One iOS - Qurrent actie

FLIR

FLIR One iOS - Qurrent actie

€199,99 €178,50 Excl. btw
€215,99 Incl. btw

De Qurrent actie is helaas verlopen
Uiteraard is de FLIR One tegen normaal tarief gewoon nog te bestellen.

Niet op voorraad
Niet meer leverbaar

Productomschrijving

Flir One iOS: de Derde Generatie

Zoals de vorige FLIR ONE's, geeft de derde generatie FLIR ONE gebruikers de supermacht van thermisch zicht. Zelfs in volledige duisternis kunnen gebruikers kleine temperatuurverschillen visualiseren met behulp van de FLIR ONE. Of u nu probeert te bepalen waarom uw kamer zo koud is, waarom uw muur begint te verkleuren, waar de vloerverwarming loopt of gewoon snachts wilt kunnen zien waar uw hond zich in de achtertuin verbergt, dan zal de FLIR ONE u helpen om meer te zien dan u anders niet had kunnen zien.

MSX technologie

Net als de vorige FLIR ONE modellen bevat de derde generatie zowel een thermische camera als een daglicht camera. De magie begint met FLIR's gepatenteerde, Multi Spectral Dynamic Imaging, ofwel MSX-technologie, die een zichtbaar beeld over een thermisch beeld vertoont. Het eindresultaat is een beter, scherper beeld, dat helpt bij het verbeteren van de algemene kwaliteit en leesbaarheid wanneer u het het meest nodig hebt. Met de FLIR ONE hoeft u niet te raden, u visualiseert en weet het.

OneFit ™ Verstelbare Connector

Een andere belangrijke vooruitgang die FLIR ontwikkeld heeft met de derde generatie FLIR ONE is de nieuwe OneFit verstelbare hoogte connector. Met de OneFit kunt u de lengte van de FLIR ONE aansluiting aanpassen, zodat het over de meeste telefoontoestellen en beschermhoesjes kunt bevestigen, waardoor u het direct kunt gebruiken zonder het telefoonhoesje voorafgaand te verwijderen. De nieuwe FLIR ONE beschikt ook over een USB-C versie voor Android, dus of u een foto van een object wilt maken of een thermische selfie (een 'thermie'), u kunt als Android gebruiker de camera in beide standen op uw telefoon klikken.

Herontworpen FLIR ONE App

Gebruikers krijgen hun thermische camera via de volledig vernieuwde FLIR ONE app. Met een modern app design kunnen gebruikers thermische foto's en video's opnemen, opslaan en verzenden. Met de nieuwe app kunt u ook uw thermische foto's eenvoudig delen en zien hoe andere FLIR ONE gebruikers ook thermische beeldvorming gebruiken. Om de leercurve verder te vergemakkelijken, bevat de nieuwe app ook begeleidende probleemoplossende modules, waarmee u voorbeelden van problemen kunt zien die u samen met de FLIR ONE kunt oplossen.

Compatibiliteit 3e Generatie Flir One:

Compatibel zijn:
- iPhone SE
- iPhone X (10)
- iPhone 8 / iPhone 8 plus
- Iphone 7 / iPhone 7 Plus
- iPhone 6 / iPhone 6 Plus
- iPad / iPad Mini

Specificaties

80 x 60
1440 x 1080
50° ± 1° / 38° ± 1°
8,7 Hz
Vast, vanaf 15 cm
-20° tot +120°C
±3°C or ±5%
150 mK
Automatisch / Handmatig
Ca 1 uur
40 minuten
Male Lighting
Micro USB-C
Ja
Grijs (wit heet), Warmste, Koudste, IJzer, Regenboog, Contrast, Arctic, Lava en Wheel
Foto's – radiometrisch jpeg / Video – MPEG-4 (format MOV)
Video, Foto, Time Lapse
67 x 34 x 14 mm
34,5 gram

Product reviews

Je beoordeling toevoegen

Product reviews (0)

Gerelateerde producten