€259,00 Excl. btw
€313,39 Incl. btw
105-0015

De FLIR CM46 is een stroomtang – ook wel ampèretang – is een bijzondere vorm van een ampèremeter bedoeld om wisselstroom of gelijkstroom mee te kunnen meten.

Op voorraad
In bestelling bij leverancier

Productomschrijving

FLIR CM4X serie stroomtangen

De FLIR CM4X stroomtang serie omvat drie professionele en betaalbare True RMS-meters die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van commerciële en residentiële elektriciens. de CM42 AC stroomtang, de CM44 AC stroomtang met Type K thermokoppel en de CM46 AC / DC stroomtang met Type K thermokoppel. Met Accu-Tip ™ -technologie kunnen stroomsterktemetingen op kleinere meetsnoeren nauwkeuriger dan ooit worden uitgevoerd - tot een tiende van een cijfer!

FLIR Stroomtang CM46

De FLIR CM46 True RMX-stroomtang heeft een helder verlicht display. De Accu-Tip™ technologie geeft nauwkeurige stroomsterktemetingen op kleinere meetdraden. De compacte stroomtang is makkelijk op te bergen in je gereedschapskoffer en makkelijk mee te nemen.

Wat is een stroomtang?

Een stroomtang – ook wel ampèretang – is een bijzondere vorm van een ampèremeter bedoeld om wisselstroom of gelijkstroom mee te kunnen meten. Een stroomtang wordt gebruikt in plaats van een conventionele ampèremeter als de geleiders niet onderbroken kunnen of mogen worden en wel stroom gemeten moet worden. Voor het permanent meten van grote stromen in bijvoorbeeld een algemeen laagspanningsbord, worden stroomtransformatoren in combinatie met ampèremeters gebruikt.

Specificaties

105-0015
45 - 65 Hz

Product reviews

Je beoordeling toevoegen

Product reviews (0)