FLIR

FLIR EM54 Omgevingsmeter

€269,00 Excl. btw
€325,49 Incl. btw

De FLIR EM54, de ideale tool voor het inspecteren en opsporen van fouten in HVAC/R kanalen in woningen, commerciële en industriële gebouwen.

Op voorraad
Volgende werkdag

Productomschrijving

FLIR EM54 - HVAC/R Omgevingsmeter

De FLIR EM54, de ideale tool voor het inspecteren en opsporen van fouten in HVAC/R kanalen in woningen, commerciële en industriële gebouwen. Met deze meter kunt u controleren of kanaal in- en uitlaten de opgegeven volumestroom hebben - een voorwaarde voor een correct werkend systeem. Met functies als vochtigheid, natte bol en dauwpunt, kan de EM54 afwijkingen van de juiste relatieve vochtigheid meten. Bovendien is de meegeleverde Type-K contacttemperatuursonde handig om elektromotoren en thermische apparatuurcomponenten te controleren op juiste temperaturen.

Meet op verschillende manieren met één tool

Betrouwbaar en nauwkeurig

Ontvang nauwkeurige metingen zonder onderbrekingen. Gebruik het statief om de meter uit de buurt van objecten te plaatsen die de relatieve vochtigheidsmetingen kunnen beïnvloeden.

Los problemen efficiënt op en controleer systemen

Werk efficiënter aan een breed scala van systemen met behulp van de contacttemperatuursonde en berekeningen van de natte bol / dauwpunt.

Gemakkelijk in gebruik

Voer gemakkelijk metingen uit met de ergonomisch vormgegeven FLIR EM54. Bekijk direct de resultaten op een helder display. Gebruik de 'hold'-functie om metingen bevriezen met gebruik van de functietoetsen.

Product reviews

Je beoordeling toevoegen

Product reviews (0)