DJI

Matrice 200

Prijs op aanvraag
100-0112

De DJI Matrice 200 is het basismodel van de M200-serie. De serie is de meest robuuste en veelzijdige quadcopter die DJI heeft gebouwd. De M200 heeft een enkelvoudige gimbal mount aan de onderzijde van het apparaat.

Niet op voorraad
Pre order

Productomschrijving

Naar eigen zeggen is de Matrice 200 de meest robuuste en veelzijdige quadcopter die DJI ooit heeft gebouwd. De DJI Matrice 200 is het basismodel van de M200-serie. De serie is de meest robuuste en veelzijdige quadcopter die DJI heeft gebouwd. De M200 heeft een enkelvoudige gimbal mount aan de onderzijde van het apparaat.

Opvouwbaar

Het frame van de Matrice 200 is opvouwbare. Voor gebruik worden de armen naar buiten geklapt en de twee poten van het landingsgestel bevestigd. Plaats de propellers op de motoren en de drone is klaar voor gebruik.

Lange vliegtijd met dubbele accu

DJI Matrice 200 is standaard voorzien van een dubbele accu. Hierdoor kun je circa 38 minuten vliegen en heb je een extra backup mocht de eerste accu totaal onverwacht uitvallen.

IP 43 - Waterbestendig

De hele serie is waterbestendig (IP43). Vliegen in een beetje regen is dus geen probleem voor deze drones wat hele nieuwe mogelijkheden met zich meebrengt.

Compatible camera's

Alle Matrice 200 drones zijn compatible met vier camera's:

  • X4S camera
  • X5S camera
  • Z30 camera (zoom)
  • XT camera

Specificaties

100-0112
-
-

Product reviews

Je beoordeling toevoegen

Product reviews (0)