Op donderdag 25 en vrijdag 26 mei zullen er geen verzendingen plaatsvinden. Vanaf maandag 29 mei staan wij graag weer voor u klaar.

SENSOR BV

1-daagse training thermografie

€370,00 Excl. btw
€447,70 Incl. btw

Onze 1-daagse training thermografie wordt maandelijks gegeven op de eerste dinsdag van de maand. Het is een leerzame samenvatting van de ITC Level 1 cursus.

Op voorraad bij leverancier

Product omschrijving

Basis cursus thermografie 1-daags

Onze 1-daagse training thermografie wordt een keer per maand gegeven in ons trainingscentrum in Drunen. De 1-daagse training thermografie is een samenvatting van de 5-daagse level 1 opleiding waarin de belangrijkste punten van thermografie worden behandeld. De training start met een overzicht van de elektrische, bouwkundige en industriële toepassingen. Vervolgens worden de basisbeginselen van infrarood thermografie en infrarode straling in relatie tot emissiviteit en reflectie behandeld. Tijdens praktijkoefeningen bedient u de camera in verschillende meetsituatie. U leert hoe u de onderzoeksresultaten analyseert en rapporteert.

Ons doel is:
Ervoor te zorgen dat de cursist een algemene basiskennis krijgt waardoor men weet hoe correct te meten en waar op te letten bij het inspecteren met een thermografie camera.

Certificaat:
De Deelnemers ontvangen een certificaat van deelname.

Deelname:
De prijs is inclusief cursusmateriaal, koffie, thee, lunch, versnaperingen en deelname certificaat

Via deze weg kunt u zich aanmelden als deelnemer van de cursus op 1 van de bovenstaande data en het bestel proces verder doorlopen. U ontvangt na uw aanmelding een bevestiging van uw deelname en alle benodigde informatie voor de cursusdag.

Locatie van het trainingcentrum:

Sensor B.V.
James Wattlaan 15
5151 DP  Drunen

Klik hier voor een routebeschrijving vanaf uw locatie

 

Product reviews

Uw review toevoegen

Product reviews (1)

Robbie 13-08-2014 13:23

Bijzonder leerzame dag, theorie afgewisseld met praktijk. Goed verzorgd. Sensor bedankt!