FLIR

K53 Warmtebeeldcamera

€5.399,00 Excl. btw
€6.532,79 Incl. btw

De FLIR K53 biedt de betrouwbare duidelijkheid en prestaties die brandweerlieden nodig hebben om snel en veilig te werken in de meest rokerige omgevingen.

Niet op voorraad
Levertijd op aanvraag

Productomschrijving

FLIR K53 Warmtebeeldcamera

De FLIR K53 biedt de betrouwbare duidelijkheid en prestaties die brandweerlieden nodig hebben om snel en veilig te werken in de meest rokerige omgevingen. Deze TIC is voorzien van FSX™ Flexible Scene Enhancement, waarmee structurele en textuurdetails in warmtebeelden worden versterkt. Dankzij het verbeterde perspectief en de verbeterde oriëntatie van de K53 krijgen brandweerlieden een beter situationeel bewustzijn en een groter gevoel van vertrouwen en veiligheid.


Voordelen:

- Robuust en betrouwbaar: de FLIR K53 is ontworpen voor zware bedrijfsomstandigheden. Het is bestand tegen een val van 2 m (6.5 ft.) op een betonnen vloer, is waterbestendig tot IP67 en is volledig operationeel tot +85°C (+185°F), of +260°C (+500°). F) gedurende 5 minuten.

- Heldere en scherpe warmtebeelden: de onderhoudsvrije ongekoelde microbolometersensor produceert heldere en detailrijke beelden van 320 × 240 pixels die verder zijn verbeterd met FSX, een techniek voor het verbeteren van digitale beeldverwerking. Warmtebeelden worden weergegeven op een groot, helder 4″-scherm, zodat u kunt navigeren en snelle en nauwkeurige beslissingen kunt nemen.

- Gebruiksvriendelijk, ook in de hand van een gehandschoende brandweerman: een intuïtieve en eenvoudige gebruikersinterface stelt u in staat om u op het werk te concentreren. De FLIR K53 kan worden bediend met slechts één grote knop bovenop het apparaat. Ideaal voor de hand van een gehandschoende brandweerman

- Opnemen


VUURKRACHT VEREENVOUDIGD
Eén handschoenvriendelijke knop start de K53 in TI-Basic-modus, terwijl één trigger-pull foto's maakt of video opneemt.

COMPROMISLOZE VISUELE KWALITEIT
Een resolutie van 320 × 240, een framesnelheid van 60 Hz en een helder 4" LCD-scherm helpen je allemaal om meer te zien in rokerige omstandigheden.

BETAALBAARHEID OPNIEUW GEDEFINIEERD
De betaalbare prijs van de K53 helpt brandweer- en reddingsdiensten om essentiële gereedschappen in handen te krijgen van degenen die ze het meest kunnen gebruiken.

 

Specificaties

100-0644
320 x 240
<30mK
–20°C tot +150°C / 0°C tot +650°C
7.5–13 µm
60 Hz
±4°C of ±4% van uitlezing, voor omgevingstemperatuur 10°C tot 35°C
Vast

Product reviews

Je beoordeling toevoegen

Product reviews (0)

Gerelateerde producten