FLIR

K33 Warmtebeeldcamera

€3.799,00 Excl. btw
€4.596,79 Incl. btw

FLIR biedt u nu een voordelige, gebruiksvriendelijke optie die niet inlevert op de betrouwbare helderheid en prestaties die u nodig hebt: de FLIR K33.

Niet op voorraad
Levertijd op aanvraag

Productomschrijving

FLIR K33 Warmtebeeldcamera

De FLIR K33 is een robuuste en betrouwbare infraroodcamera die is ontworpen om te presteren onder extreem zware omstandigheden. De FLIR K33 heeft een intuïtieve interface met een ontwerp waardoor hij gemakkelijk te bedienen is, zelfs met een gehandschoende hand. Het scherpe en heldere beeld helpt je om door rook te navigeren en om snelle en accurate beslissingen te nemen.

Voordelen:

- Robuust en betrouwbaar: de FLIR K33 is ontworpen om te voldoen aan zware bedrijfsomstandigheden. Het is bestand tegen een val van 2 m (6.5 ft.) op een betonnen vloer, is waterbestendig tot IP67 en is volledig operationeel tot +85°C, of +260°C gedurende 5 minuten.

- Heldere en scherpe warmtebeelden: de onderhoudsvrije ongekoelde microbolometersensor produceert heldere en detailrijke beelden van 240 × 180 pixels die verder zijn verbeterd met FSX, een techniek voor het verbeteren van digitale beeldverwerking. Warmtebeelden worden weergegeven op een groot, helder 4″-scherm, zodat u kunt navigeren en snelle en nauwkeurige beslissingen kunt nemen.|

-Eenvoudig te gebruiken, ook in de hand van een gehandschoende brandweerman: een intuïtieve en eenvoudige gebruikersinterface stelt u in staat om u op het werk te concentreren. De FLIR K33 kan worden bediend met slechts één grote knop bovenop het apparaat. Ideaal voor de hand van een gehandschoende brandweerman.


VUURKRACHT VEREENVOUDIGD
Eén handschoenvriendelijke knop start de K33 in TI-Basic-modus, terwijl het indrukken en vasthouden van de trekker het beeld bevriest.

COMPROMISLOZE VISUELE KWALITEIT
Een resolutie van 240 × 180, een framesnelheid van 60 Hz en een helder 4" LCD-scherm helpen je allemaal om meer te zien in rokerige omstandigheden.

BETAALBAARHEID OPNIEUW GEDEFINIEERD
De betaalbare prijs van de K33 helpt brandweer- en reddingsdiensten om essentiële gereedschappen in handen te krijgen van degenen die ze het meest kunnen gebruiken.

 

Specificaties

100-0642
240 x 180
<40mK
–20°C tot +150°C / 0°C tot +650°C
7.5–13 µm
60 Hz
±4°C of ±4% van uitlezing, voor omgevingstemperatuur 10°C tot 35°C
Vast

Product reviews

Je beoordeling toevoegen

Product reviews (0)

Gerelateerde producten