€199,99 Excl. btw
€241,99 Incl. btw

De nieuwe derde generatie FLIR One voor ios (iphone/ipad) is beschikbaar! Zoals de vorige FLIR ONE's, geeft de derde generatie FLIR ONE gebruikers de supermacht van thermisch zicht. Maak van je smartphone of tablet een echte warmtebeeldcamera!

Niet op voorraad
Niet meer leverbaar

Productomschrijving

Vervangen door: FLIR ONE PRO LT IOS

Flir One iOS: de Derde Generatie

Zoals de vorige FLIR ONE's, geeft de derde generatie FLIR ONE gebruikers de supermacht van thermisch zicht. Zelfs in volledige duisternis kunnen gebruikers kleine temperatuurverschillen visualiseren met behulp van de FLIR ONE. Of u nu probeert te bepalen waarom uw kamer zo koud is, waarom uw muur begint te verkleuren, waar de vloerverwarming loopt of gewoon snachts wilt kunnen zien waar uw hond zich in de achtertuin verbergt, dan zal de FLIR ONE u helpen om meer te zien dan u anders niet had kunnen zien.

MSX technologie

Net als de vorige FLIR ONE modellen bevat de derde generatie zowel een thermische camera als een daglicht camera. De magie begint met FLIR's gepatenteerde, Multi Spectral Dynamic Imaging, ofwel MSX-technologie, die een zichtbaar beeld over een thermisch beeld vertoont. Het eindresultaat is een beter, scherper beeld, dat helpt bij het verbeteren van de algemene kwaliteit en leesbaarheid wanneer u het het meest nodig hebt. Met de FLIR ONE hoeft u niet te raden, u visualiseert en weet het.

OneFit ™ Verstelbare Connector

Een andere belangrijke vooruitgang die FLIR ontwikkeld heeft met de derde generatie FLIR ONE is de nieuwe OneFit verstelbare hoogte connector. Met de OneFit kunt u de lengte van de FLIR ONE aansluiting aanpassen, zodat het over de meeste telefoontoestellen en beschermhoesjes kunt bevestigen, waardoor u het direct kunt gebruiken zonder het telefoonhoesje voorafgaand te verwijderen. De nieuwe FLIR ONE beschikt ook over een USB-C versie voor Android, dus of u een foto van een object wilt maken of een thermische selfie (een 'thermie'), u kunt als Android gebruiker de camera in beide standen op uw telefoon klikken.

Herontworpen FLIR ONE App

Gebruikers krijgen hun thermische camera via de volledig vernieuwde FLIR ONE app. Met een modern app design kunnen gebruikers thermische foto's en video's opnemen, opslaan en verzenden. Met de nieuwe app kunt u ook uw thermische foto's eenvoudig delen en zien hoe andere FLIR ONE gebruikers ook thermische beeldvorming gebruiken. Om de leercurve verder te vergemakkelijken, bevat de nieuwe app ook begeleidende probleemoplossende modules, waarmee u voorbeelden van problemen kunt zien die u samen met de FLIR ONE kunt oplossen.

Compatibiliteit 3e Generatie Flir One:

Compatibel zijn o.a.:
- iPhone 13
- iPhone 11 en iPhone 12
- iPhone XS / iPhone XS MAX
- iPhone X (10)
- iPhone 8 / iPhone 8 Plus 
- Iphone 7 / iPhone 7 Plus
- iPhone 6 / iPhone 6 Plus
- iPhone SE
- iPad / iPad Mini

Specificaties

100-01280000
80 x 60
1440 x 1080
50° ± 1° / 38° ± 1°
8,7 Hz
Vast, vanaf 15 cm
-20° tot +120°C
±3°C or ±5%
150 mK
Automatisch / Handmatig
Ca 1 uur
40 minuten
Male Lighting
Micro USB-C
Ja
Grijs (wit heet), Warmste, Koudste, IJzer, Regenboog, Contrast, Arctic, Lava en Wheel
Foto's – radiometrisch jpeg / Video – MPEG-4 (format MOV)
Video, Foto, Time Lapse
67 x 34 x 14 mm
34,5 gram

Product reviews

Je beoordeling toevoegen

Product reviews (2)

Batenburg 11-04-2018 16:51

De bestelling is netjes afgehandeld. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de verzending d.m.v. track & trace.
De camera is gebruikt om de isolatie te controleren van mijn woning, om zo energieverlies in kaart te brengen en aan te pakken, dit werkt goed.
Tevens zijn de programma's die te downloaden zijn in de AppStore ook erg handig, na het maken van de foto kun je met een cursor alle plaatsen langs om zo de individuele temperaturen te zien. Doordat er twee foto's over elkaar heen worden gelegd (warmtebeeld + normale foto), kun je de locaties goed bepalen.
De hoes die erbij geleverd wordt is degelijk, hierdoor kun je hem makkelijk en veilig meenemen. Kortom mooi apparaat; met goede service.

Pieter 02-02-2018 14:05

De camera aangekocht om het huis te controleren op warmteverlies. Hier al wat problemen kunnen vinden zoals het niet goed werken van de verwarming in de woonkamer en warmteverlies bij de ramen. Ik heb zelfs mijn hond betrapt op slapen in bed (hij weet dat dit niet mag en ik kan hem nooit betrappen!). Resolutie is niet zo hoog als de pro versie maar voor mij en mijn budget is het voldoende. Snel geleverd, goed verpakt met een persoonlijk bedankt kaartje. Erg leuk!

Gerelateerde producten