DISCONTINUED
FLIR One iOs Next Generation FLIR One iOs Next Generation FLIR One iOs Next Generation FLIR One iOs Next Generation

FLIR

One iOs Next Generation

Let op! Dit product is niet langer verkrijgbaar.
Klik hier voor het vernieuwde product.
€249,00 €227,27 Excl. btw
€275,00 Incl. btw
19-00558

De nieuwe generatie FLIR ONE warmtebeeldcamera's is speciaal ontwikkeld voor iOS telefoons. Ze zijn nog compacter, uitgevoerd met de nieuwe Lepton infrarood camera, gecombineerd met een tweede camera voor een nog hogere beeldkwaliteit.

Niet op voorraad
Niet meer leverbaar

Product omschrijving

NIET MEER LEVERBAAR VOOR DE OPVOLGER KLIK HIERFLIR ONE is lichtgewicht, snel aan te sluiten en gemakkelijk in gebruik

Ondek de wereld zoals je 'm nog nooit eerder hebt gezien. De mogelijkheden zijn oneindig...FLIR One is eenvoudig aan te sluiten op je Apple iPhone of iPad en je bent klaar voor gebruik.

  • 160 x 120 thermische pixels
  • Contactloze temperatuurmeting
  • Gepatenteerde MSX Technology voor superieure beeldkwaliteit
  • Ingebouwde batterij betekent geen reductie op levensduur telefoonbatterij
  • Automatische shutter van de thermische camera
  • Inclusief beschermhoes
  • FLIR ONE App met features zoals warmtebeeldpanorama

Thermografie is een van de meest krachtige technologieen ooit ontwikkeld om het beeld van het menselijk oog te verbeteren. Het zicht van het menselijk oog is gelimiteerd tot slechts een klein deel van het elektromagnetische spectrum. Thermische energie heeft een veel langere golflengte dan zichtbaar licht. Zo lang dat de mens het niet kan zien, zoals wij ook geen radiogolven kunnen zien. Met thermografie wordt het gedeelte van het spectrum dat we waarnemen drastisch vergroot en helpt het ons warmte waar te nemen. Zichtbaar licht heeft geen effect op de thermische wereld, dus kun je met een warmtebeeldcamera even goed zien in het donker als in daglicht. De FLIR ONE™ warmtebeeldcamera stelt je in staat om objecten waar te nemen die we met het blote oog nooit zouden kunnen zien...De FLIR One is een warmtebeeldcamera voor de smartphone die onzichtbare warmte-energie detecteert,
waardoor gebruikers subtiele veranderingen in temperatuur kunnen 'zien' en meten. Het product is gebaseerd op Lepton, de kleinste warmtebeeldcamera module van FLIR en biedt waardevolle mogelijkheden zoals het detecteren van energielekken thuis, het vinden van een ontsnapt huisdier in het donker of zicht in volledige duisternis. Tevens voorzien van een CMOS-camera, waardoor er gebruik gemaakt kan worden van de gepatenteerde MSX-technologie.

Naast gebruik op smartphones is de kleine warmtebeeldcamera ook te gebruiken in combinatie met iOS tablets. De FLIR One beschikt over een warmtebeeld resolutie van 160x120 en detecteert zeer minieme temperatuurverschillen van slechts 0,1°C. De camera beschikt over 9 verschillende kleurpaletten en een automatische sluiter waardoor resetten van de warmtesensor niet meer nodig is.Waarmee is de FLIR One Next Generation compatibel?

Model
iPhone 6 / iPhone 6 Plus
iPhone 5 / iPhone 5s
iPad Air / iPad Air 2
iPad Mini / iPad Mini 3
iPad (4th Generation)
 

Specificaties

19-00558
160 x 120 pixels
< 0.15°C
–20°C tot +120°C
MSX®, FLIR Tools
7.5 - 13 µm
9 Hz
±2 °C of ±2% van de meting
Vast

Product reviews

Uw review toevoegen

Product reviews (3)

Bernie 08-10-2016 01:14

De camera werkt heel goed, door de dubbele lens techniek is het beeld erg goed, alles is omlijnd dus super duidelijk en de rubberen bescherm hoes is ook erg handig.

Ad de Vries 24-08-2016 12:29

product werkt prima makkelijk te bedienen, minpuntje indien een hoes om de Iphone dan is stekker lightning te kort!

Robert 22-08-2016 13:25

Zeer leuke prijskwaliteitsverhouding

Gerelateerde producten