€199,99 Excl. btw
€241,99 Incl. btw
100-0127

De nieuwe derde generatie FLIR One voor Android USB-C is beschikbaar!
Zoals de vorige FLIR ONE's, geeft de derde generatie FLIR ONE gebruikers de supermacht van thermisch zicht. Maak van je smartphone of tablet een echte warmtebeeldcamera!

Niet op voorraad
Niet meer leverbaar

Productomschrijving

Vervangen door: FLIR ONE PRO LT Android USB-C

Flir One Android: de Derde Generatie

Zoals de vorige FLIR ONE's, geeft de derde generatie FLIR ONE gebruikers de supermacht van thermisch zicht. Zelfs in volledige duisternis kunnen gebruikers kleine temperatuurverschillen visualiseren met behulp van de FLIR ONE. Of u nu probeert te bepalen waarom uw kamer zo koud is, waarom uw muur begint te verkleuren, waar de vloerverwarming loopt of gewoon snachts wilt kunnen zien waar uw hond zich in de achtertuin verbergt, dan zal de FLIR ONE u helpen om meer te zien dan u anders niet had kunnen zien.

MSX technologie

Net als de vorige FLIR ONE modellen bevat de derde generatie zowel een thermische camera als een daglicht camera. De magie begint met FLIR's gepatenteerde, Multi Spectral Dynamic Imaging, ofwel MSX-technologie, die een zichtbaar beeld over een thermisch beeld vertoont. Het eindresultaat is een beter, scherper beeld, dat helpt bij het verbeteren van de algemene kwaliteit en leesbaarheid wanneer u het het meest nodig hebt. Met de FLIR ONE hoeft u niet te raden, u visualiseert en weet het.

OneFit ™ Verstelbare Connector

Een andere belangrijke vooruitgang die FLIR ontwikkeld heeft met de derde generatie FLIR ONE is de nieuwe OneFit verstelbare hoogte connector. Met de OneFit kunt u de lengte van de FLIR ONE aansluiting aanpassen, zodat het over de meeste telefoontoestellen en beschermhoesjes kunt bevestigen, waardoor u het direct kunt gebruiken zonder het telefoonhoesje voorafgaand te verwijderen. De nieuwe FLIR ONE beschikt ook over een USB-C versie voor Android, dus of u een foto van een object wilt maken of een thermische selfie (een 'thermie'), u kunt als Android gebruiker de camera in beide standen op uw telefoon klikken.

Herontworpen FLIR ONE App

Gebruikers krijgen hun thermische camera via de volledig vernieuwde FLIR ONE app. Met een modern app design kunnen gebruikers thermische foto's en video's opnemen, opslaan en verzenden. Met de nieuwe app kunt u ook uw thermische foto's eenvoudig delen en zien hoe andere FLIR ONE gebruikers ook thermische beeldvorming gebruiken. Om de leercurve verder te vergemakkelijken, bevat de nieuwe app ook begeleidende probleemoplossende modules, waarmee u voorbeelden van problemen kunt zien die u samen met de FLIR ONE kunt oplossen.

Compatibiliteit:

Om compatibel te zijn met een Flir One camera heeft uw mobiel apparaat een USB-C connector nodig.
Ook zijn de volgende minimumvereisten nodig:
- Tenminste Android Versie 5.0.0
- GPS, locatie, OTG USB, Zaklamp en microfoon mogelijkheden
- Voor panorama functionaliteit: Gyroscope en Accelerometer mogelijkheden
- GPS, locatie, microfoon en zaklamp toestemmingen

Compatibel zijn o.a.:
- Google Pixel
- Google Pixel XL
- Google Nexus 6P
- Samsung Galaxy S8
- Samsung Galaxy S8+
- Samsung Galaxy A5 2017
- LG Nexus 5X

Niet compatibel zijn o.a.:
- Huawei P9 lite

Note:
Heeft u een android apparaat met micro-USB connector? 
Bestel dan de adapter (usb-c naar micro-usb) mee, deze vindt u onderaan de pagina bij "gerelateerde producten".

Specificaties

100-01270000
80 x 60
1440 x 1080
50° ± 1° / 38° ± 1°
8,7 Hz
Vast, vanaf 15 cm
-20° tot +120°C
±3°C or ±5%
150 mK
Automatisch / Handmatig
Ca 1 uur
40 minuten
USB-C
USB-C
Ja
Grijs (wit heet), Warmste, Koudste, IJzer, Regenboog, Contrast, Arctic, Lava en Wheel
Foto's – radiometrisch jpeg / Video – MPEG-4 (format MP4)
Video, Foto, Time Lapse
67 x 34 x 14 mm
34,5 gram

Product reviews

Je beoordeling toevoegen

Product reviews (3)

Suzanne 24-04-2018 15:54

Top product. Top service. 5 sterren.

Evert 30-03-2018 22:10

Besteld in combinatie met een USB-C-> USB micro adapter. Mijn huidige telefoon (Sony Xperia Z5 compact) heeft nog een USB-micro connector, de volgende telefoon waarschijnlijk niet, vandaar. Het werkt prima, al is de Flir sensor op de adapter wat wiebelig, de werking is er niet minder om. Nuttige extra dimensie in het kijken!

Dennis 23-10-2017 09:34

Afgelopen week een FLIR ONE v3 besteld omdat ik graag isolatielekken wil opsporen thuis. Ik heb de camera 's middags besteld en de volgende dag stond UPS al aan de deur om hem af te leveren. Bij het uitpakken valt op dat zelfs aan de verpakking en bescherming om hem op te bergen aandacht is besteed. Het voelt solide aan.

In de avond heb ik hem meteen aangesloten op mijn Google Pixel en Nexus 5X. Op beide toestellen met USB-C poort werkt hij tot op dit moment vlekkeloos. Leuk om te zien hoe glas in lood zich verhoudt tot dubbel glas en hoeveel warmte er van een radiator door de muur straalt. Van buitenaf kun je de radiator zelfs door de muur waarnemen.

Ik hoop dat als het straks iets kouder is, de gevel ook mooi in beeld gebracht kan worden.Ik moet er nog even verder mee spelen maar tot nu toe erg tevreden met de aanschaf.

Gerelateerde producten